Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŠTRA PORUKA
Povratak na članak

Šef CIA-e poručio Trumpu da pazi što priča: 'Izjednačavanje obavještajne zajednice s nacističkom Njemačkom je nečuveno'

"Tu se ne radi samo o gospodinu Trumpu, radi se o SAD-u"

Komentari 6

NA
Nadalinaaa
22:23 15.01.2017.

Također je nečuveno da tajna služba CIA svoje spoznaje dijeli s medijima. To onda nije nikakva tajna služba, nego propagandna agencija jedne političke opcije.

VL
RA
rafaell
17:56 15.01.2017.

Rekao je da ih prisluskuju ruši kinezi i svi ostali ukratko svi a vi ste stali na rusima, a cia je i nastala sa zaposlenim nacistima samo mnogo gore posljedice za čovječanstvo

VL
DU
Deleted user
01:24 16.01.2017.

Trump je pogriješio samo u jednom, nije obavještajnu zajednicu trebao usporediti sa nacistima nego ih je trebao usporediti sa klanunovima. Jer na to su spali.

VL
KA
Kameni
18:56 15.01.2017.

Eto im dodje kraj a bas subili na gu Sadamovog nuklearnog oruzja. A i pribalticike zemlje i Poljsku su tako lijepo plasili da ce ih napasti Rusija kad eto ti vraga pobjedi Trump.

VL
UN
unbekant
06:11 16.01.2017.

Zadnji trzaji propalog Obaminog vladajuceg sistema,bey,bey......

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.