Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milivoj Špika

Šef BUZ-a napao Most i Oreškovića: 'Vole fotelje, mi smo krivi'

Milivoj Špika
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
05.03.2016.
u 17:42

Mi smo oni koji su Mostu dopustili da radi ono što radi, rekao je Špika

Predsjednik Bloka umirovljenici zajedno Milivoj Špika izrazio je nezadovoljstvo suradnjom njegove Domoljubne koalicije s Mostom, a uputio je i kritiku premijeru Tihomiru Oreškoviću.

Kako prenosi HRT, Špika je rekao da je njegova stranka apsolutno nezadovoljna načinom na koji se "ovo odvija".

- Prvo je to što se sve događa sporo. Drugo je to što dosta ljudi iz Mosta nema apsolutno nikakva iskustva u obnašanju neke politike koja se odvija na većoj razini od mjesta s nekoliko tisuća stanovnika - rekao je Špika.

- Most je problem - vole fotelje - dodao je, no rekao i kako za situaciju ipak nije kriv Most.

- Mi smo krivi. Mi smo oni koji su Mostu dopustili da radi ono što radi - rekao je Špika.

Napao je i Oreškovića rekavši kako nikada ne bi dopustio izbor Jakše Puljiza za suradnika jer je radio za bivšu vlast.

>> Karamarko priznao da su spori i da Vlada treba ubrzati

>> Orešković odabrao bivšeg Grčićevog zamjenika za svog savjetnika

Komentara 51

DU
Deleted user
18:12 05.03.2016.

Most mora igrati kako treba, nemaju oni sto. Nek se sjete kakoih je Milanovic htio kupiti, rasturiti, kako su ih nadzirale obavjestajne sluzbe,,,,, most moze imati partnera samo u HDZ-u. Karamarko ce ovo dovesti u red novoj vladi je tek 42 dana. Vise su napravili do sada nego slucajni muljanovic u 4 godine

Avatar TAJSAM
TAJSAM
18:43 05.03.2016.

Naj veći neprijatelji sada su u RTL-u, dakle sve se svodi da je krivaci i nesposobni svi u vladi i HDZ-u i MOST-u. Svakodnevno blačenje sveg Hrvatskog, od vlade i Predsjednice njima je očito zadatak dobiven od partije. Strašno je sa koliko mržnje svakodnevno daju nekakva istraživanja a neznam od kud im ti "podaci". Pozdrav dobrim ljudima

DU
Deleted user
18:44 05.03.2016.

To je šamar svima nama.Čemu promjene Oreškoviću,dojma sam da nisi normalan i postaješ iritantan..Nisam ti ni dao glas! Stavljaš u svoj ured ljude koji su bili do jučer na vlasti i nisu ništa napravili.Grčić nezna izračunat BDP.Što ovaj Puljiz zna kad ovaj ovo ne zna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije