Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koprivnica
Povratak na članak

Šef Bistre Josip Fuček: Neću podnijeti ostavku zbog poplava

Građani žele znati tko je odgovoran za nezapamćenu poplavu u podravsko-prigorskom kraju

Komentari 3

SB
Sinisa_Bosanac
10:17 23.10.2014.

Najbolji izraz kaoticno a za kaos zna se tko je odgovoran. Gdje je organizirana zastita i spasavanje? Gdje je civilna zastita? Gradonacelnica najavljuje za nekoliko godina studiju zastite od poplava. Podsjetio bih ju da sam u vise navrata na sjednicamaa gradskog vijeca pozivao da se krene s time. Sto su do danas poduzeli i sto ce od danas poduzeti? Vjerojatno nista jer njih nije briga za gradjane. Njih je briga samo za svoje funkcije.

VL
DU
Deleted user
13:58 23.10.2014.

Svi puno pričaju i obećavaju. Istina je da se premalo radi pa onda nema niti napredka. Valjda su Hrvatske vode smatrali da potok Koprivnica ne postoji jer je u nekoliko navrata presušio. Čudno da niti onda nitko nije regairao npr. za pomor flore i faune. I potuno se slažem s gosp. Biondićem koji je rekao citiram: „Ne možete gledati kako voda teče u vašu kuću i kazati kako to nije vaš problem.“ bez obzira tko je na vlasti i kakav cilj je imala ta rečenica.

VL
Avatar pretorijanac
pretorijanac
14:53 23.10.2014.

FUČEK .....ova tvoja izjava govori sve o tebi i onima koji su te postavili na to mjesto. Može te sram biti , tebe i tvoju đurđevačku Bistru uz mentoricu Hrvatske vode koje uredno ljudima naplaćuju vaš nerad i nesposobnost a isti za to dobivaju poplavljene podrume i kuće ! Katastrofa od sustava koji je učinio sve da do poplava dođe.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.