Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hvar

Sedam se Austrijanaca na triciklu survalo u provaliju

hitna
Arhiva VL
21.06.2010.
u 14:15

Ozlijeđene turiste s Hvara dio splitskog Kliničkog bolničkog centra dovezao je Jadrolinijin trajekt Tin Ujević. Loše vrijeme onemogućilo je transport helikopterom.

HVAR - Sedam je Austrijanaca ozlijeđeno u prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju u 22.45 sati na Svetoj Katarini na Hvaru. Vozeći se na triciklu, survali su se u provaliju. Svih je sedam bilo na jednom triciklu, inače namijenjenom za najviše tri putnika.

Svi su dopremljeni na hitni prijam hvarskog Doma zdravlja. Zbog lošeg vremena helikopter nije mogao uzletjeti pa su u splitski KBC prevezeni Jadrolinijinim trajektom Tin Ujević. Primljeni su u ponedjeljak oko dva sata i svi su na Kirurškom odjelu.

Vozač je ušao u raskrižje prevelikom brzinom zbog čega je, kao i zbog prevelikog broja putnika, izgubio nadzor nad vozilom. Prevrnuli su se na desni bok i sletjeli u oko četiri metra duboku provaliju.

Policijski službenici još utvrđuju identitet ozlijeđenih turista.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
18:19 21.06.2010.

. ..Ode Hypo-Alpe-Adria BANG,BANG-banka u PROVALIYU. ..P.S.Da ih je Ivica Kostelić vozio-vjerovatno se\"nebi\"raspucali. ..KPH. ..

Avatar arcanius
arcanius
15:04 21.06.2010.

hahahahahahhahaha.... koja telad!.....

AK
akil
22:08 22.06.2010.

Da i sada ih još lječiti badava.To im treba masno naplatiti jer i oni režu debele kazne strancima,posebno onima koji nisu u Evropskoj uniji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije