Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAKARSKA

Sedmogodišnje dijete igralo se s petardama, pa ostalo bez četiri prsta

petarde
Ivica Galović/Pixsell
Autori: ib/VLM, IČ/VLM
24.12.2009.
u 17:32

Nesreća se dogodila oko 14.40 sati, a mališan je aktivirao petardu nakon čega su mu amputirana četiri prsta lijeve ruke.

MAKARSKA - S teškim tjelesnim ozljedama koje je zadobilo u igri s petardama u splitsku je bolnicu primljeno sedmogodišnje dijete iz Makarske.

Nesreća se dogodila oko 14.40 sati, a mališan je aktivirao petardu nakon čega su mu amputirana četiri prsta lijeve ruke.

Podsjetimo, prije točno mjesec dana, trinaestogodišnji dječak iz Žmana na Dugom otoku također se ozlijedio petardom i to tijekom "igre" sa 10-godišnjim bratom. Zbog težine ozljede amputirana su mu tri prsta.

Ključne riječi

Komentara 17

IZ
izbrisan
05:51 25.12.2009.

Charlemagne26 Mozes drzavu kriviti za mnoge probleme,koji nas pritiscu,ali traziti od drzave da cuva i djecu ipak je pretjerano. cemu sluze roditelji,po tebi ocito samo za razmnozavanje.

H0
Hajduk_058
09:55 25.12.2009.

prvo treba oca zatvoriti na 10 godina, a kad izađe onda majku na 5 godina a nakon toga dječaku uzeti mobitel da ne zajebava ljude po gradu sa svojim cajkama

OB
-obrisani-
19:35 24.12.2009.

Kako mozete tako komentirat, ko zna kako je djete doslo do petarde.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije