Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zlostavljanje
Povratak na članak

Sedmaši vršnjaka skinuli do gola, snimali ga pa prijetili da će objaviti

Prije sata tjelesnog odgoja u svlačionici uz sportsku dvoranu skinuli su svu odjeću s vršnjaka iz svoga razreda i fotografirali ga mobitelima te zaprijetili da će fotografije objaviti na internetu!

Komentari 9

SM
Smijesko
01:42 15.05.2010.

Bitno je da ti balavi degenerici imaju svoja prava i Jelavičku, koja nikada ne spominje obveze. batina, batina je iz raja izašla ! A osim toga što će balavim kretenima u 7. razredu mobiteli ? Treba krenuti od roditelja i prvo njima glavu razlupat\' !

VL
OB
-obrisani-
11:15 15.05.2010.

ništa jednog po jednog u auto na vožnju do obližnjeg jezera ili rijeke na kupanje i šamaranje onda do doma ga odvest starcima a ako se oni budu bunili onda mu i starog sasut na licu mjesta!to je jedini poo meni pravni ljek koji je dijelotvoran!

VL
OB
-obrisani-
18:32 14.05.2010.

vjerojatno u svojoj kući snimaju roditelje dok su goli u kupatilu ili spavačoj sobi...svašta je moguće od ovih debilčića

VL
MM
Mladen Miletić
19:53 14.05.2010.

Srečom živimo u kulturnoj i finoj demojratskoj Hrvatskoj gdje nema kojekakovih svinjarija i nasilja. Mladi znaju da su im roditelji bili branioci a ne napadaći na susjede . Zato kod nas nema nasilja i ovakovih svinjarija kao kako eto čitamoo se događa negdje u zaostalim primitivnim državama ,...

VL
OB
-obrisani-
19:54 14.05.2010.

Pa da opet isto! Samo u ovom slučaju su sama djeca kriva a ne roditelji i ustanove koje ulogu odgojitelja djele s roditeljima! Ni jedni ne žele raditi ono što bi trebali a mediji ih u zadnje vrijeme(naravno zbog svoje koristi) i podržavaju u tome! kako onda očekivati od te djece nešto realno kad je krug nebrige zatvoren!

VL
OB
-obrisani-
01:46 15.05.2010.

14.05.2010. u 18:32h ferdo je napisao/la: vjerojatno u svojoj kući snimaju roditelje dok su goli u kupatilu ili spavačoj sobi...svašta je moguće od ovih debilčića ====================== A probaj pljusnuti tog debilčića, završiš na robiji kao za ozbiljno kazneno djelo. Alili takvi poslije guraju i kontejnere na ulice i blokiraju promet, jer imaju pravo na to, kao izraz izražavanja svog nezadovoljstva (trebao je onaj Nobilo kretena opaliti nogom a ne šakom !).

VL
DH
dhod
09:28 15.05.2010.

Najžalosnije je što su takvi huligančići kod kuće mirni i tihi. Često roditelji budu užasnuti kad saznaju u kakve se đavolčiće pretvaraju njihovi anđeli kad izađu van kuće. U škole treba uvesti jednobraznu (djeci prihvatljivu uniformu) jer će ih to izjednačavati pa će vjerovatno biti manje oholosti. Nadalje uvesti u škole mogućnost suspendiranja učenika na kraće ili duže vrijeme uz obavezu posjete psihologu kako bi se mogli socijalizirati u zajednici. U većini slučajeva krivnja je na roditeljima, školi i ostalim subjektima koje vode brigu o djeci te imam osjećaj da nedostatak komunikacije i suradnje između navedenih rezultiraju sve češćim pojavama maloljetničke delinkvencije. Još nešto jako bitno: izbaciti politiku iz škola i pustiti struku da radi svoj posao.

VL
HS
hr sokol
13:04 15.05.2010.

Ma nisu oni ni kod kuće ništa drukčiji - to su priče za malu djecu. A da su zaštićeni k\'o lički medvjedi potpuna je istina. Škola nema nikakvih ovlasti da ih kažnjava, osim papirnatim opomenama i ukorima, što tim balavcima i njihovim roditeljima ništa ne znači. Slažem se da treba uvesti suspenziju nasilnika u školama da bi se zaštitile žrtve. Ni suspenzija takvoj djeci (pa ni većini njihovih obitelji) ništa ne bi značila, pa se kao kaznu za njihova nedjela treba smisliti nešto što će ih potresti i možda opametiti.

VL
ST
stefica50
22:03 15.05.2010.

Surecemo se svaki dan sa maloljetnim prijestupnicima,pitamo se kako se do dogadja i dokle ce to trajati i kuda nas sve skupa kao drustvo vodi.Prvo treba nam ponovo uvesti vece ovlasti ucitelja i nastavnika i ostalih prosvjetnih radnika,ukljuciti maksimalno roditeljeje u svoj rad ,slazem se sa doticnim**dhod* da treba ponovo uvesti skolsku uniformu ,pa tako nece biti socijalnih razlika,svi ce biti isti,uljuciti psihologe u redovnu nastavu barem jedanput tjedno,tako da psiholog povede odradjene teme u razgovor ,tu se puno otkriva sto se skriva u malim glavama,,,jos ima puno nacina da se sve popravi samo treba na tome raditi ,a ne kad se desi nesto onda se pokrenemo ,pokrenimo se prije da se stvarno nebi morali pokretati po kaznionicama,,,

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.