Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sdp-ova taktika

SDP zbog Sanadera čeka s glasovanjem o nepovjerenju Vladi

'11.02.2010., Zagreb - Sjednica Hrvatskog sabora. Rasprava o trecem mandatu Mladena Bajica na mjestu glavnog drzavnog odvjetnika. Milanka Opacic, Zoran Milanovic, Ingrid Anticevic Marinovic.  Photo: D
'Davor Puklavec/PIXSELL'
14.10.2010.
u 13:26

Iz SDP-a tvrde da nisu ni u kakvu dosluhu sa Sanaderom i kako ne žele da se u javnosti steče takav dojam.

Visoki izvor iz SDP-a tvrdi da su u srijedu navečer odlučili pokrenuti inicijativu za glasovanje o nepovjerenju Vladi. No navodno su odlučili, kad su vidjeli da je aktivirao mandat, da to neće napraviti nego će pričekati da vide što će biti sa Sanaderom.

Navodno sa Sanaderom i ljudima u njegovu okruženju neće i ne žele imati posla. Iz SDP-a tvrde da nisu ni u kakvu dosluhu sa Sanaderom i kako ne žele da se u javnosti steče takav dojam.

– To je pitanje higijene – tvrde iz SDP-a.

Željanja Kalaš (HDZ), koja je ušla u Sabor kao Sanaderova zamjenica, tvrdi da je bila svjesna da Sanader u svakom trenutku može ostvariti svoje pravo nakon što je u siječnju istekao rok od šest mjeseci u kojem to nije mogao.
– Moj je stolac u tom smislu bio "klimav" i prihvaćam to kao normalnu stvar. Posvetit ću se majčinstvu i sinu koji još nema ni pola godine – kazala je dodavši da je nakon rodiljskog dopusta čeka traženje posla.

Ključne riječi

Komentara 5

B6
Booyaka 619
13:48 14.10.2010.

Nemamo mi više vremena, treba spašavati državu a ne politizirati i čekati da nas ovi još dublje zakopaju... Baš zato ne vjerujem Milanoviću i ekipi oko njega... Objektivno rečeno, on se ne žuri jer ni oni nemaju kapacitete za izvlačenje zemlje iz krize... Nama treba konsenzus poštenih, dobronamjernih i stručnih ljudi - a baš takve je hrvatska politika udaljila sa svoje kriminalno-podaničko-izdajničke putanje...

MI
mica1111
14:03 14.10.2010.

...treba treba spašavati državu,al s kime...?

DU
Deleted user
14:46 14.10.2010.

Žuri se bratija da im Karamarko ne uđe kroz vrata. Bagro, nećeš se izvući.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije