Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REVIZIJA PRESUDE
Povratak na članak

SDP kritizirao Vladu zbog stajališta o Bosni i Hercegovini

"Najavljene reakcije nekih političkih snaga u Bosni i Hercegovini na podnošenje zahtjeva za reviziju presude Srbiji mogu dovesti do ozbiljne političke nestabilnosti i blokade njezinih institucija te time ugroziti funkcionalnost države"

Komentari 2

MI
mijas1505
12:33 24.02.2017.

Pa koji je klinac vama u SDP-u , iznesite svoj stav i prezenrirajte ga, ali nemojte stalno prozivati Vladu za nešto. Stav Vlade je stav države pa ne treba naglo, a ustvari tko će tu iznijeti neki "ful" pametan stavv osim onog općeg. Ne "talasajte" bez veze i ne sramotite se.

VL
Avatar MK
MK
15:22 24.02.2017.

U SDP-u kažu kako je za stabilnost i dugoročno dobre odnose država u regiji važno utvrditi istinu i odgovornost za najteže KPJ-isticke zločine od 1945 pa do privatizacijske pljacke 90-tih...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.