Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NARODNA KOALICIJA
Povratak na članak

SDP u četvrtak utvrđuje izborne liste, nema iznenađenja

Stranke Narodne koalicije (SDP, HNS, HSS i HSU) idućeg bi tjedna trebale predstaviti zajednički program

Komentari 4

LA
like_a_boss
16:00 27.07.2016.

HNS-stranka od 1.3 posto, program im je jedino i isključivo kako uhljebit i ukrast što više. Vrdoljak treba završiti u Remetincu zbog razdjelnika. Nekad ponosni HSS-danas stranka na manje od 1 posto, vodi ih osuđeni lopov i kriminalac Beljak, koji je krao nakon što je završio fakultet?!?!? I ne vidi ništa sporno u tome? Umirovljenici? Nebitan uhljeb Hrelja, koji za umirovljenike nije napravio apsolutno ništa.. SDP-dovoljno je spomenuti nekoliko klaunova i čovjeku se odmah seli iz hrvatske : Jakovina, Maras ,Grčić, Zmajlović-ne zna se ko je nesposobniji i ko je veći lopov. Jadna lijepa naša ako oni pobijede...

VL
Avatar Peterančan
Peterančan
17:41 27.07.2016.

Drugovi i drugarice, nema iznenađenja u Blaupunkt-koaliciji! Iznenađenje bi bilo da je na listi neko pošten.

VL
BU
bubabi
15:50 27.07.2016.

Milanovci je potroseni politicar. Treba se povuci sa scene nakon proslih izbora. Vuce SDP na dno gdje im je i mijesto s takvim poglavarom. Pretrpit ce samo takav poraz na izborima i tek bu ga se onda rijesili. Jedva cekam njegovo umirovljenje. Lik je ocajan.

VL
SU
suntzu72
18:41 27.07.2016.

Vrh novinarstva! Danas, 27.7.2016 u 15:25 h dezinformirate čitatelje da je Batinić drugi na listi, a jučer ste izvještavali kako je 'preuzeo' Štromarov broj 14!?? Jel to članke pišete vi ili PR Danica?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.