Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SABOR
Povratak na članak

SDP predložio izmjene Zakona o referendumu te financiranju političkih stranaka

Nenad Stazić: Prošla Vlada je bila daleko uspješnija jer je donosila prijedloge zakona koji se tiču građana, koji su odmah bili reformskog karaktera

Komentari 8

DU
Deleted user
12:06 29.04.2016.

stazić&grbin dva chetniksa kroje što hrvatska može a što ne???

VL
DE
dernek
12:59 29.04.2016.

Gdje se potpisuje peticija za zabranu politickog rada ovoj dvojici tulipana.

VL
YN
yes_no
11:43 29.04.2016.

Citat iz članka - Peđa Grbin: Peđa Grbin pojasnio je da se Zakonom o referendumu zaokružuje referendumski proces te unose izmjene koje su potrebne da bi taj sustav mogao napokon funkcionirati kako treba. -- Ovaj gosp. i SDP odnosno ljevičarskaa klijentela polako mi se gade. Kada su bili na vlasti nije bilo potrebe za uređenjem pitanja referenduma jer su čuda radili s istim kada je narod htio nešto reći. Sada, kada su opozicija imaju kao nešto soliti pamet nekomu u svezi istog a imali su sve u rukama da pokrenu to pitanje pa i riješe. Ali ne, prvo je trebalo opstruirati volju naroda da bi sada i ovaj kvazi AF smušenjak, gosp. Stazić, Parkinsonovom paralelom oprečno govorio spram svojih i sdp-ovih ne-djela prije ne samo godinu dana ili dvije. Znakovito je da i jedan i drugi od spomenutih, govore kao jedna osoba, imaju jedan cilj i ideju koje im je prije sjednice netko usadio u glavu. Kao da imaju USB priključak u određenom dijelu tijela i netko im odradi c/p datoteku s exe funkcijom. I ovaj sdp je jadan da jadniji ne može biti.

VL
Avatar dpejakovic
dpejakovic
13:15 29.04.2016.

"Definira se krug pitanja koja mogu biti na referendumu" oni bi nam određivali koja pitanja smijemo a koja ne? Pa zar u SDP-eu nema Hrvata, Milanka jučer drži presicu, danas Peđa i ono...

VL
GO
goran2hr
12:34 29.04.2016.

Referendum mora biti bez liste zabranjenih pitanje, jer se tada tim zabranjenim pitanjima pokrije sve i drugim riječima, to onda postaje zakon o zabrani referenduma. A tada je nebitan broj potpisa, mjesto i rok za prikupljanje i ostale nebitnosti - jer se pitanje zapravo ne smije ni postaviti. Pa ono što je inače teško, postaje nemoguće. Ako je to "reforma" i "uređenje", onda bolje da ostane po starom.

VL
DE
dernek
12:50 29.04.2016.

Ova dvojica SDPeovi satalita imali su protekle 4 godine dovoljno vremena da promjene puno toga pa i ove zakone umjesto toga drzavu su bacili na koljena a sada bi da nesto uredjuju dobro bi bilo da se nekako uradi da Stazica izbace iz politike jer takvi kao on a i grbin nisu zasluzili da poreznim obveznicima sjede na grbaci a sto se tice financiranja stranaka to treba ukinuti skroz ako dobro rade i imaju dobre programe kad budu izabrani imace placu za to i nema sta drugo,a ta sredstva usmjeriti u vracanje duga.

VL
SM
SmellsLikeŠit
12:47 29.04.2016.

Tragikomedija ste vi svi zajedno. i 'ijevi" i "desni"

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
18:22 29.04.2016.

Haha, a nitko ne spominje financiranje stranaka. Sdpov zakon je bolji, daje manje strankama. Sad cemo vidjeti tko je za stednju a tko samo prica bajke.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.