Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELJKO MATANOVIĆ

SDP osudio napad na načelnika Općine Tordinci

Željko Matanović
13.01.2016.
u 16:00

U trenutku napada uz Matanovića se nalazio i njegov 11-godišnji sin

– Najoštrije osuđujemo fizički napad i pokušaj ubojstva načelnika općine Tordinci Željka Matanovića. Neshvatljivo je da u današnje vrijeme netko želi ugroziti integritet čovjeka na najbrutalniji način. Bez imalo zadrške, osuđujemo svaki oblik nasilja, a posebice nasilje koje ugrožava život. Smatramo da se opća svijet mora podići, da javnost mora jasno i bez zadrške osuđivati svaki oblik nasilja, a da onda trebamo pustiti nadležnim institucijama da u skladu sa zakonima najoštrije sankcioniraju svaki pokušaj i izvršenje nasilja i ubojstva. U našoj domovini moramo se osjećati sigurno, trebamo vjerovati institucijama, ali javnost i opća percepcija također moraju biti jasni u borbi protiv nasilja i zagovaranju sloboda i čovjekovog integriteta – stoji u današnjem priopćenju vukovarsko-srijemske županijske organizacije SDP-a.

Podsjećamo kako se fizički napad na Matanovića dogodio u petak u večernjim satima u kafiću u Tordincima. Nožem ga je napao sumještanin koji mu je nanio nekoliko ozljeda nožem po vratu, licu i rukama. U trenutku napada uz Matanovića se nalazio i njegov 11-godišnji sin.

Napadač se nalazi u istražnom zatvoru i protiv njega će biti podnesena kaznena prijava za pokušaj ubojstva.

>> Načelnika općine Tordinci mještanin napao nožem i zarezao ga po glavi i rukama

Komentara 5

TA
tamanitelj
16:48 13.01.2016.

Ha,ha ,komunjara dobio po piksli ,valjda je zaslužio

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
02:03 14.01.2016.

Zašto SDP svakodnevno javno kao u ovom slučaju ne osuđuje nasilje koje se događa u Hrvatskoj i šta je poduzeo, pošto je bio na vlasti, kako bi se nasilje u bilo kojoj formi svelo na minimum?

DU
Deleted user
03:10 14.01.2016.

Sve sto je napisano u priopcenju potpisujem! Treba se boriti protiv nasilja u svakom obliku. Pozivam SDP da se podjednako zauzme za suzbijanje verbalnog nasilja koje izmedu ostalih provodi upravo predsjednik SDP-a g. Milanovic!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije