Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

SDP je toliko u panici da o koaliciji pregovara i s Radničkom frontom

05.02.2024. u 15:35

Ta je panika krenula od njihove zatečenosti odlukom stranke Možemo! da s njima ne želi formirati nikakvu predizbornu koaliciju na nacionalnoj razini

Komentara 4

CR
crocro
16:45 05.02.2024.

Turudić će ih rastaviti na proste faktore kada dođe na mjesto glavnoga. Zato su postali pobožni, pa mole Boga da premijer odustane od Turudića. Za vrijeme Turudića, SDP vjerojatno neće postojati na stranačkoj karti Hrvatske za izbore nakon ovogodišnjih. Oni više neće postojati niti u recikliranom obličju. Oni znaju da im Turudić sprema isušivanje močvare. Za vrijeme ovoga mandata neke si uokvire slike eventualni pojedinci koji će biti zastupnici u novome sazivu Sabora i to pod uvjetom da prijeđu izborni prag.

Avatar Utero
Utero
06:33 14.02.2024.

Kakva je tek pa Ika u HD-u. Svim je sve to u koaliciji?

SI
sigmundfreud
16:50 05.02.2024.

Zašto bi SDP bio u panici? Nemaju nikakve kakve izglede za pobjedom na izborima, ostaje im lagodan pozicija oporbe. Ne odlučuješ ni o čemu, samo pametuješ i kriziraš. HDZ je u panici jer nema kapaciteta za rješavanje velikih problema u društvu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije