Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koalicija

SDP, HSLS i HSS predstavili program za bolji Bjelovar

koalicija sdp,bjelovar,portal (1)
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/4
08.05.2013.
u 16:01

Prema onome što se čulo biračima se nudi “puna košara” predizbornih obećanja, od kojih je možda i najzanimljivije ono da će novookupljena koalicija, dobije li povjerenje, u naredne četiri godine za boljitak grada zdušno raditi svih 1461 dan

Plan za bolji Bjelovar naziv je izbornog programa koji je sinoć predstavila koalicija SDP-a, HSLS-a i HSS-a. Prezentirajući najvažnije smjernice zajedničkog programa SDP-ova Vanja Posavac, kandidatkinja koalicije za gradonačelnicu, poručila je da Bjelovar, u stanju u kakvom je danas nije grad koji pruža perspektivu mladima, niti grad koji pridonosi gospodarskom razvoju te tom prilikom iznijela cijeli niz kritika i zamjerki dosadašnjoj vlasti.

Prema onome što se čulo biračima se nudi “puna košara” predizbornih obećanja, od kojih je možda i najzanimljivije ono da će novookupljena koalicija, dobije li povjerenje, u naredne četiri godine za boljitak grada zdušno raditi svih 1461 dan. Svoju viziju buduće suradnje i viziju kako bi trebao izgledati grad iznijeli su i HSLS-ov Dario Hrebak i HSS-ov Zlatko Car, kandidati za zamjenike gradonačelnice. 

- Mislim da je vrijeme da ovaj grad pokrenu neki novi ljudi, nova generacija političara i da mladi preuzmu stvar u svoje ruke - poručio je mlađahni Dario Hrebak priznajući da je koalicija prije svega pragmatičan potez kojim se ipak ne ponose jer su ranije najavljivali da će na izbore izaći sami. - Iako se odluka da pristupimo ovoj koaliciji nije sviđala političkim elitama u našoj stranci, mislim da smo povukli ispravan i dobar potez - kazao je Zlatko Car dodajući da HSS ulazeći u koaliciju nije skrenuo u lijevo, nego ostaje srednja politička opcija. Dotakao se i Damira Bajsa jasno ga određujući kao današnjeg političkog protivnika HSS-a.

>>\'Premijer Milanović daje kafanska obećanja\'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije