Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još nema datuma

Sastanak na temu izbora odgođen zbog Friščićeve bolesti

\'za unu......07. 10. 2008 sabor/svecana sjednica sabora povodom dana neovisnosti/ kosor i friscic Photo: Zeljko Hladika/Vecernji list\'
Željko Hladika/PIXSELL
08.07.2011.
u 07:32

Iako je Friščić svoje ovlasti prenio na stranačke potpredsjednike Damira Bajsa i Josipa Pankretića, premijerka je sastanak ipak odgodila

Prije samo tri dana premijerka Jadranka Kosor najavljivala je kako će se ovih dana objaviti točan datum parlamentarnih izbora te kako je u stalnom kontaktu sa svojim koalicijskim partnerima, ali čini se kako se to ipak neće dogoditi. Naime, kako javlja HRT, zbog bolesti predsjednika HSS-a Josipa Friščića odgođen je dugo najavljivani sastanak i objava najiščekivanijeg datuma u zemlji. 

Iako je Friščić želio pomoći premijerki u određivanju datuma bez obzira na svoju bolest te je svoje ovlasti prenio na stranačke potpredsjednike Damira Bajsa i Josipa Pankretića, premijerka je sastanak ipak odgodila.

Iz  HSS-a tvrde da Friščić nije ozbiljnije bolestan te kako će ubrzo ozdraviti, pa nema razloga za nervozu. – Imamo najavljen razgovor s koalicijskim partnerima sa svim temama koje su bitne. To su i izbori. HSS se, kao što znate, zalaže da izbori budu krajem godine, negdje u 11. mjesecu – kazao je Bajs. HRT doznaje kako će se sastanak vladajuće koalicije održati početkom sljedećeg tjedna.

Komentara 18

OB
-obrisani-
16:00 08.07.2011.

J*** ,ne odugovlaci,ovim potezom neces sakupiti pluseve.... Kad je on ovlast dao podpredsjednicima nema se sto cekati... Kupujes samo na vremenu, nece ti pomoci...

DU
Deleted user
08:39 08.07.2011.

Strašno ! Nema kraja prodavanju magle “stoci sitnih zuba“. Pa to su fore iz osnovne škole ! Kada Friščić ozdravi, netko drugi će donesti ispričnicu i opet će se odgoditi odluka o datumu izbora ! Sivka i hdz likovi se se kao čude i govore, čemu nervoza ? Kao ne znaju, da se svima već bljuje od laži i obmana, koje sustavno i doslovce svakodnevno kreiraju i plasiraju u javnost, da još malo produže već izgubljenu bitku za ostanak na vlasti ! IZBORI ŠTO PRIJE !!!

OG
Oger
08:54 08.07.2011.

Rado bih da Friscica pregleda jedan neovisni lijecik iz EU pa da vidimo kako je bolestan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije