Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon objave cia-e

Saša Broz: 'Moga djeda izmislio je narod da zafrknemo CIA-u'

'SPECIJAL 24SATA EXPRESS  01.05.2012., Zagreb - Trg marsala Tita, HNK, Sasa Broz, Titova unuka i kazalisna redateljica. Photo: Goran Jakus/PIXSELL'
'Goran Jakus/PIXSELL'
20.08.2013.
u 23:51

– A postoji i dokaz da sam ja rasna Brazilka porijeklom s Kamčatke i da s gore navedenim Titom nemam nikakve veze!, poručila je ironično Saša Broz

Unuka Josipa Broza Tita Saša Broz, ravnateljica Opere HNK Rijeka, oglasila se na svojem Facebook profilu reagiravši na vrlo zanimljiv način na tvrdnje kako je njezin djed zapravo bio Poljak ili Rus.

Tamo stoji sljedeći napis:

“Ovim putem zahvaljujem CIA-i i svim djelatnicima iste agencije na višegodišnjim naporima da otkriju pravo porijeklo mog djeda. Poljak kažu ili Rus. No, sa žaljenjem moram razočarati dotičnu instituciju i javno obznaniti da moj djed nije ni postojao već je bio proizvod hipnotizirane mase koja je, kako bi zabavila sebe i zafrknula CIA-u izmislila svog 'Čarobnjaka iz OZ-a'. A postoji i dokaz da sam JA rasna Brazilka porijeklom s Kamčatke i da s gore navedenim Titom nemam nikakve veze!”

>>CIA: Tito nije bio jugoslavenskog podrijetla, nego Rus ili Poljak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije