Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška nesreća

Sarvaš: Zabio se u stup nadvožnjaka i na mjestu poginuo

prometna sarvaš (1)
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
1/3
25.01.2011.
u 12:57

Tijelo osječkog hadezeovca morali su iz uništenog auta izvući vatrogasci. Pretpostavlja se da je nesreći kumovala brzina

OSIJEK – Željko Šuster (57) iz Osijeka poginuo je u teškoj prometnoj nesreći koja se u 8.50 sati dogodila na osječkoj obilaznici prema Sarvašu. Nesretni se Osječanin najvjerojatnije zbog velike brzine zabio u betonski stup željezničkog nadvožnjaka, a od siline udarca njegov automobil VW Phaeton odletio je na drugu stranu kolnika.

U neprepoznatljivu vozilu Željko Šuster odmah je preminuo, a vatrogasci su morali rezati automobil kako bi izvukli njegovo tijelo. Budući da nije bilo očevidaca, policija još sa sigurnošću ne može utvrditi uzrok nesreće.

– Zasad još ne znamo uzrok prometne nesreće, ali radimo na utvrđivanju okolnosti – doznajemo od glasnogovornice Policijske uprave osječko-baranjske Maje Marić.

Inače, Šuster je bio vlasnik tvrtke za projektiranje, a aktivan je bio i u politici. Prvo je bio član HDZ-a pa je prešao u Glavašev HDSSB, no naposljetku se ponovno vratio HDZ-u. Osim toga, Osječanima je bio poznat i kao trener karatea.

Ključne riječi

Komentara 36

PR
provad
14:42 25.01.2011.

svaka mu čast sada tamo gore što je uspio napraviti od VW Pheatona...

JA
jacob33
13:23 25.01.2011.

Jel ovo krv na prvoj fotografiji? Ako je, pa stvarno se u trci za senzacijom ne preza ni pred cime: moglo je i bez ove fotografije, svi znamo sto se dogodi kad se auto razbije i covjek pogine.

OB
-obrisani-
14:08 25.01.2011.

otiso si,sarmu probo nisi.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije