Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U utrci za šefa države
Povratak na članak

Sarkozy bi zabranio maramu, sve da otme birače Marine Le Pen

Nekadašnji predsjednik ušao u utrku za novi predsjednički mandat na izborima 2017. i objavio knjigu ‘Sve za Francusku’

Komentari 8

PL
@ploto@
08:31 25.08.2016.

Francuzi su okupirani.Sarkozy je Židov cionist,a Hollande je cionistička podguzna muha.Francuska nakon odlaska Chiraca,nema svog predsjednika i svoju vladu,nego njome upravljaju cionistički namjesnici u skladu sa njihovim interesima .Jedini spas za Francusku je Marine Le Pen.

VL
Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
11:21 25.08.2016.

Nicolas Sarkozy je veći od Eiffelovog tornja?

VL
Avatar Hadezeov domoljub
Hadezeov domoljub
09:00 25.08.2016.

Izgleda da je Sarkozy ponovo našao financijera. U znak zahvalnosti dopustuti će da mu spinzora civilizacijski masakriraju na zemlju će mu bombama bacati demokraciju, onako, kao pukovniku Gadafiju.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:33 25.08.2016.

za njega neće glasati imigranti ni njihova djeca, sve redom francuski državljani, kao ni za le penovu. francuzi su u ovoj igri drugorazredni igrači. priča je gotova, europu osvajaju muslimani. još se neki malo bore, al otpor je uzaludan. njemicemice više ni ne prijavljuju napade somalijaca, koji to snimaju, objavljuju na internetu, u švedskoj se napadaču ne smije otkriti nacionalnost, državljanstvo... samo još malo ima otpora na balkanu...

VL
DU
Deleted user
12:51 01.11.2016.

Ljudi tvrde: Mislimani osvajaju Europu!! Ja Tvrdim: U Rusiji ima 4.6% Muslimana, sto je veci postotak nego u Europskoj uniji. U Albaniji ima 60% muslimana a u BiH vise od 50%. U Europskoj uniji ima 3.8% Muslimana, 72% Krscana, 23% agnostika i ateista, te drugih. U Europi kao kontinentu ima 76% Krscana i mizernih 6% Muslimana (sto je veca brojka od one u EU). Ali ne, divovski Slon se boji patuljastog Misa. Vazno je da se tvdi da oni (Muslimani koji cine mizernih 4% drustva) pokoravaju Europu.

VL
MA
maliMalecki
07:06 25.08.2016.

Sarkozy=Trump

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.