Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisam kriv!

Šarićev pucanj u prazno: Pismo je sudu nevažno i nema snagu

darko šarić
Arhiva VL
02.07.2010.
u 20:08

Srbijanska policija obaviještena je o sadržaju Šarićeve pismene jadikovke koju bi uskoro trebala dobiti.

Pismo koje je odbjegli crnogorski narkoboss Darko Šarić, navodno iz Turske, danas poslao srbijanskom Specijalnom sudu te njegovu odvjetniku Zdenku Tomanoviću moglo bi se nazvati pucnjem u prazno. Sudu je Šarićevo pismeno obraćanje nebitno jer sadržaj pisma nema nikakvu dokaznu snagu.

U prvoj rečenici Šarić piše da ga šalje kako bi se obratio javnosti te zbog toga sadržaj pisma nije tajna.

Šarić navodi da će se pojaviti u Srbiji “kada se steknu uvjeti da mu se sudi u sudnici, a ne u kabinetima” te dodaje da će dokazati da “nije arhitekt narkoklanova” te da “nije povezan s narkotrgovinom”.

Dalje u pismu govori kako mu je oduzeta legalizirana imovina vrijedna 30 milijuna eura, među kojom i bivše sindikalno odmaralište u Rovinju, te traži da se ta sudska odluka preispita jer je, tvrdi, sva njegova imovina u skladu sa zakonom prošla postupak legalizacije.

Srbijanska policija jučer je obaviještena o sadržaju Šarićeva pisma, ali joj ono još nije dostavljeno. Kaže da ga treba dobiti za nekoliko dana kada će i odlučiti što će s njime učiniti.

Komentara 4

Avatar Rubirosa
Rubirosa
18:33 03.07.2010.

Jeb** novcice ako nisi u Parlamentu (prevod-Sabor)....;) i nemas imunitet.......

MA
maki57
17:00 04.07.2010.

oduzeli covjeku imovinu bez dokazane krivice,jednostavno oteli i ta tvorevina koja praktikuje takve stvari naziva sebe pravnom drzavom demokratskom

10
101lakeoswego
17:57 04.07.2010.

pitat ga. od kud ti lova i gdje si je zaradio, ak nezna od kud mu to sve onda natrag u cuzu hehehehehehehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije