Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Sarah Brown radi promidžbu kao zloglasna Magda Goebbels

Autor knjige koja je uzburkala britansku javnost tvrdi da prva dama tako zdušno radi na imidžu svog muža Gordona Browna da su je u Downing Streetu prozvali Magdom Goebbels. Podsjetimo, Magda je pomagala svome mužu, nacističkom propagandistu Josephu Goebbelsu, u stvaranju kulta Adolfa Hitlera.

Komentari 2

Avatar DonLon
DonLon
08:40 03.03.2010.

Na stranu propaganda i kako i zasto bas sada, pred izbore itd. No, slobodne interpretacije novinara VL su naprosto fenomenalne u svojoj tendencioznosti i netocnosti. Za kraj, klasican engleski grad Suffolk je otprilike isto toliko blesava konstrukcija kao, recimo, \"znacajnoajno hrvatsko ljetovaliste Dalmacija\".

VL
Avatar punkufer
punkufer
14:02 03.03.2010.

Pozeri, arogantni napuhanci i umišljene veličine.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.