Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dovršeno istraživanje

Viktor Tolj sedam je sati mučio i tukao menadžericu

sanja hap
Foto: Facebook/Pixsell
31.03.2015.
u 15:40

Viktor Tolj u stan u 3. Podbrežju došao je u nedjelju kasno navečer, točnije u 21.38 sati. Sanju Hap, koja je prije nekoliko godina digla kredit u Toljevoj štedno-kreditnoj zadruzi, ubojica je prije smrti mučio

I službeno je potvrđeno da je Osječanin Viktor Tolj (58) ubojica nogometne menadžerice Sanje Hap (39) koja je prošloga ponedjeljka pronađena vezana u stanu na zagrebačkoj Kajzerici. O slučaju se po dovršetku kriminalističkog istraživanja priopćenjem oglasila i zagrebačka policija. Iako su slučaj gotovo momentalno riješili, čekali su rezultate vještačenja kako bi s informacijama izašli u javnost.

Viktor Tolj u stan u 3. Podbrežju došao je u nedjelju kasno navečer, točnije u 21.38 sati. Sanju Hap, koja je prije nekoliko godina digla kredit u Toljevoj štedno-kreditnoj zadruzi, ubojica je prije smrti mučio.

Preko usta, ruku i nogu omotao joj je samoljepljivu traku, a tortura je potrajala do ranih jutarnjih sati kada je Tolj žrtvu najmanje pet puta izbo po tijelu. Potom je u 4.50 ujutro izišao iz stana noseći sa sobom nož kojim je ubio Hap te se unajmljenim automobilom odvezao u Osijek. Ondje je upao u ured odvjetnika Vlatka Vidakovića od kojeg je tražio 3000 eura. Vidaković je Tolja zastupao u slučaju iz 2007. kada je oteo dvojicu odvjetnika.

U ponedjeljak ujutro ubojica je Vidakoviću presudio jer je zaključio da ga odvjetnik nije dobro branio u slučaju iz 2007. te mu je ni za što dao novac. Sumnja se da je Tolj želio ubiti još jednu ženu, ali bivši branitelj koji je bolovao od PTSP-a na koncu je presudio sam sebi.

>> Viktor Tolj izbo Sanju Hap, pa se odvezao u Osijek i ubio Vlatka Vidakovića te sebe? 

>> Na prepunom groblju oprostili se od ubijenog odvjetnika Vlatka Vidakovića 

>> Nož kojim je ubio menadžericu Tolj je ponio sa sobom u Osijek?

Komentara 31

JU
juma
18:33 31.03.2015.

Kakve veze s zločinom koji je počinio ima to što je bivši branitelj?? Da li bi spomenuli istu činjenicu ako bi se radilo o bivšem poštaru, bivšem kolekcionaru ili bivšem članu Saveza komunista Hrvatske? To nije objektivno novinarstvo, nego vrlo perfidno promicanje i nametanje odradjenih stavova vezanih za domovinski rat i obranu zemlje od agresije.

BR
brčko
17:24 31.03.2015.

žao mi je tih ljudi, al ruku na srce, ko s takvim mutnim tipovima posluje...

AU
aurora1zn
17:29 31.03.2015.

ceka se sa detaljima a vas covijek vec sve zna-tko tu dila informacije-taj tip koji daje vasem novinaru informacije-moze ostati bez posla zar ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije