Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
medicinske pretrage

Ivo Sanader u pratnji specijalaca ponovno odveden na pregled

ivo sanader (1)
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/3
10.08.2011.
u 20:05

Bez obzira na to kakvo je stvarno Sanaderovo zdravstveno stanje, odvjetnik Suić kaže da ono nije utjecalo na dosadašnji tijek kaznenog postupka, a procjenjuje da neće ni ubuduće.

Bivši premijer Ivo Sanader večeras je ponovno prevezen na liječnički pregled, javlja Dnevnik.hr. Kako doznaju, Sanader je u privatnu polikliniku ušao kroz garažu koja je prethodno bila zatvorena. Stigao je u pratnji specijalne policije, a bio je obučen u plavu majicu i tamnoplavu trenirku. Hodao je uz pomoć štaka. Polikliniku je napustio nešto prije 21.30 kroz požarni put, u tajnosti, prenosi Dnevnik.hr.

>>Bivši premijer na pretragama. Ima li Ivo Sanader rak?

Goran Suić, branitelj bivšeg šefa Vlade i HDZ-a, danas nije znao ni odgovor na pitanje je li točno da njegov klijent ima privatno osiguranje, kako to tvrde u Ministarstvu pravosuđa. – Ivo Sanader nije išao u Medikol na pregled PET/CT uređajem, nije teško bolestan, osjeća se dobro i ne izgleda tako loše kako to sugerira fotografija – kaže Sanaderov branitelj.

Naime, u tom ministarstvu, pod kojim je Uprava za zatvorski sustav, ističu da bivši premijer Ivo Sanader medicinske pretrage u privatnoj poliklinici nije obavljao o državnom trošku, nego da mu se pregled u Medikolu financira iz privatne police zdravstvenog osiguranja.

No, bez obzira na to kakvo je stvarno Sanaderovo zdravstveno stanje, odvjetnik Suić kaže da ono nije utjecalo na dosadašnji tijek kaznenog postupka, a procjenjuje da neće ni ubuduće.

Na pitanje je li nužno da se Sanadera skriva i da se informacije o njegovu zdravlju dobivaju na kapaljku, njegov branitelj kaže da je to stvar Uprave za zatvorski sustav.

Ključne riječi

Komentara 55

OB
-obrisani-
22:26 10.08.2011.

Sanaderov fizioizgled ne govori da ima dobro zdravlje, no sigurno je da ce javnost opet ostati neobavijestena istinom..!!

DU
Deleted user
23:17 10.08.2011.

rijecanko, Medikol je privatna firma i tamo mozes odmah doci na pregled ako platis. A dr Ivo valjda to moze platiti. Ne ide on na crvene uputnice. E sad kako on to moze platiti, to je druga prica.

OB
-obrisani-
22:24 10.08.2011.

beg - ako umre u zatvoru, država neće imati koristi, ali imat će oni koji su bili uključeni u afere još i više - neće ih ivo prokazat...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije