Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabrinutost u Splitu

Sanaderova punica: Zovem zeta na mobitel, ali ne uspijevam ga dobiti

ivo sanader (1)
Pixsell
10.12.2010.
u 20:35

Eto vidite! On je poslovni čovjek, često je na putu. Nikamo nije pobjegao. Znala sam da će se vratiti – rekla nam je gospođa Karmela Šarić.

Karmela Šarić, punica bivšeg premijera Ive Sanadera, obradovala se kada je čula kako je prijatelj njezina zeta Jerko Rošin u Hrvatskom saboru novinarima najavio njegov povratak u Hrvatsku već u petak poslijepodne.

– Eto vidite! On je poslovni čovjek, često je na putu. Nikamo nije pobjegao, kao što se to predstavlja. Znala sam da će se vratiti – rekla nam je uzbuđena gospođa Karmela Šarić.

I ona i njezin suprug Ivo Šarić zabrinuti su zbog svega što je snašlo obitelj njihove kćeri Mirjane Sanader, ali i dalje su uvjereni da Ivo Sanader nije napravio ništa loše.

Smeta im i medijski interes, novinari i kamere oko obiteljske kuće Šarićevih na splitskoj Dujmovači.

– Opet su dolazili novinari. Ja ne mogu više ni gledati to što se objavljuje – kaže gospođa Karmela Šarić. Tvrdi kako joj se zet, otkako je Državno odvjetništvo zatražio skidanje njegova imuniteta u Saboru te privođenje, nije javio.

– Normalno je da se brinemo. Nama se nije javio. Ja sam se pokušavala s njim čuti na mobitel. Zovem ga, ali ga nisam uspjela dobiti – ispričala je Karmela Šarić, majka Mirjane Sanader.

Komentara 19

OB
-obrisani-
21:17 10.12.2010.

Gospodjo zet vam je poslovni i cjenjeni lopov u hrvata. Ne brinite znaju oni sa svojima.

Avatar inkvizitor
inkvizitor
21:24 10.12.2010.

Zove ga na mobitel i ne moze ga dobiti??? Pa kaj je njoj, zna li ona da je zet u bajboku? Mozda da mu posalje mail, sigurno su mu austrijanci dali kakav laptop..

ST
stampedo
07:45 11.12.2010.

Zabrinuta sirotica... ta živi negdje daleko...u glavi svojoj jer još \"viruje\" da \"ni kriv\"..ajme majko... zabrinuta ..jojjoj...starci nam zabrinuti a mladi gladni..Ova je fakat Mirjanina majka- iste po mjerilu IQ

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije