Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slučaj Planinska
Povratak na članak

Sanaderova obrana: Bilješke govore da je Čobankoviću odgovore pisao USKOK

Bilješku kojom se u svjedočenju koristio Čobanković Sanaderova obrana smatra dokazom da ga je USKOK instruirao

Komentari 2

MX
Mister X
11:35 15.07.2017.

Čobanković. Iako je priznao da je državni proračun u tom poslu oštetio za desetke milijuna kuna, Čobanković novac nije morao vratiti. (????? Kako zašto to ??????) Umjesto toga, zatvorska kazna od godinu dana zamijenjena mu je radom za opće dobro..... Dobra država i sistem .. Pogledaj taj original i logiku suđenja . Nagrade za terećenje DR. Sanadera .. Isto kao Ježić ima5 milijuna eura Sanaderovih hoće sudac da isplati to sudu, on Ježek nudi - malo sutra ti to dam ... reče sucu još prije 7 godina ,i ništa !!! Ha neka proba još netko od Hrvata tako ako nije uskokov svjedok da zadrži nagradu mito u milijunskom iznosu ¨!!!!!

VL
MX
Mister X
11:46 15.07.2017.

Svjedoci su majka i vrijede puno jer oni govore istinu da da mi smo krali i sve Sanaderu dali bez potpis bez dokaza . Čak imaju i njegovih 5 miliona eura na svom računu i dan danas . Eto kakoko se postaje lopov ja i prijatelj se dogovorimo sa uskokom da mi smo krali krali to zna i policija ali sve Ivi dali dali mi pošteni i nagrađeni a on zna se lopina. Samo u EU to ne drži vodu ali Balkanci su super znaju svi po sebi da je lopina i bez svjedoka i suda. To je i Sabor dokazao od samog početka prije hapšenja i bilo čega svi ko jedan su "znali pametni da je smo to istina da su naši premijeri na primjer lopovi ..I bez presude .i optužnice .. To su znali i za Gotovinu pa ga izdaše prijatelji nevini - Generali . Proganjati Locirati mobilni te izdati HAGU dati -uhititi deportirati u Tamnicu gdje se 7 godina dokazuje nevinost ( Šešelj 11 godina ! )

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.