Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi detalji obrane

Sanader: Sve nekretnine kupio sam prije dolaska na vlast

ivo sanader
Marko Lukunić/PIXSELL
Autor
Ivanka Toma
10.10.2011.
u 09:43

Svjedočenje bivšeg premijera o stjecanju imovine te crnim fondovima u HDZ-u.

– Stavlja mi se na inkriminaciju nekakav luksuzni život, puste nekretnine... Sve su te nekretnine kupljene prije bilo kojeg inkriminirajućeg razdoblja, pa čak i prije Hypa... Kupljene su sredstvima koja sam zaradio prije. Bio sam suvlasnik dvije tvrtke, i generalni zastupnik... Tako je, pomalo nepovezano, bivši premijer Ivo Sanader 21. srpnja u prostorijama zatvora u Remetincu na prvom saslušanju pred USKOK–om objašnjavao podrijetlo svoga imetka.

U istrazi Fimi medije u sklopu koje je Sanader dao prvi iskaz (sat vremena iznosio je obranu, ali je odbio odgovarati na pitanja) jedna od najozbiljnijih inkriminacija koje mu USKOK stavlja na teret je pranje novca. Budući da je cijeli imetak obitelji Sanader blokiran, i da je sumnjiva podrijetla, bivši premijer se jako trudio objasniti odakle mu imovina vrijedna oko 25 milijuna kuna, s obzirom na to da potječe iz siromašne obitelji i da su proteklih 20 godina on i supruga živjeli od plaće!

Više pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista...

Ključne riječi

Komentara 60

Avatar Grunf
Grunf
09:52 10.10.2011.

što je ovaj smranader smješan

Avatar Glina74
Glina74
09:57 10.10.2011.

koje dve firme misliš one kada si prodavao pu bauschtelama u Austrijui sex romane i ,videos i sexs stripove i na tome si zaradio milione pljuc pljuc

BL
bluesbob
11:17 10.10.2011.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA....................Galge, Ivo, galge si zaslužil.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije