Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog presude
Povratak na članak

Sanader se dobrovoljno odriče Tirolskog odličja orla

Sanader je u pismu predsjedniku pokrajinske Vlade Guentheru Platteru napisao da će se dragovoljno odreći odličja.

Komentari 5

RM
rmd3
06:49 31.07.2014.

Nek se odrekne love ukradene od hrvatskog naroda.Pa ga sudite samo za unistenje hrvatske ekonomije i gospodarstva.

VL
NO
norivrganji
07:05 31.07.2014.

Treba hitno oduzeti svu sadašnju imovinu cijele obitelji koju ne mogu dokazati i vratiti ih u podstanarski stan kao na početku devedesetih. Nek bude primjer ostalima što će im se dogoditi ako s pozicije vlasti posegnu za tuđom imovinom i ako trguju nacionalnim interesom. Ne smije biti milosti za lopine na svim razinama, a ovo je vrhunac otimačine i mora se kazniti da nasljednici ne uživaju u imovini koja je oteta hrvatskom narodu i nama koji smo branili Hrvatsku za bolje sutra, a ne da ju lopine rastoče.

VL
ZA
zahira45
12:22 31.07.2014.

Vratio, ne vratio činjenice su iste!

VL
KI
Kumek iz (HR.Zagorja)
06:58 31.07.2014.

Nema Logike da se protivi. Sanader ima pravo da se zali I da trazi ljutska prava u EU jer su mu dire kriva I dolazile iz EU a Sada ima pravo da ih Tuzi jer je on samo sprovodili direktiveve iz EU Koje nisu bile u skalds Interesa Hrvata nego u interesi EU . Bilo bi nepostenom da samo Ivo Sanader bude kriv a EU ne. Sanaderu nisi se pridrzavao Deset Zapovjedi Bozjih.

VL
CI
cinkvici
08:40 31.07.2014.

Ma molim vas, hebe se njemu za odlikovanja, to su obične značkice, neka gnjus vrati lovu koju je pokrao!! Svi problemi u HRV lako se mogu riješiti, samo treba zabraniti demokraciju (koja se u HRV izrodila u licencu za kriminal)) i uvesti diktaturu, a drugo - otvoriti Goli i poslati tamo sve smranadere i vidoševiće i ostalu lopovsku bandu, a tek kada vrate SVE pokradeno, e tek onda može sudstvo razmišljati, da jih "nagradno" pošalje u Staru Gradišku. Neka banda tucka kamen na Golom 12 sati dnevno, možemo imati sve plaže pješčane u HRV.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.