Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjedočenje

Kunst: Do kraja će Maras pitati kakve čarape ima Sanader

maras
Foto: Boris Ščitar/Pixsell
1/3
12.10.2010.
u 14:17

- Intencija je bila da se Hrvatska učini energetski neovisnom i da ne ovisimo o tome jesu li ukrajinski čelnici platili Rusima sve ili nisu.

Sanader je rekao da smatra odličnim to što se iz Ine izdvojio plinski biznis i što su kupljena skladišta Okoli. Intencija je bila da se Hrvatska učini energetski neovisnom i da ne ovisimo o tome jesu li ukrajinski čelnici platili Rusima sve ili nisu.

- Mediji su brojili koliko je plina preostalo u Okoliju. Tada smo različitim akcijama tražili po Europi možemo li kupiti plin - objasnio je Sanader i dodao da je bila politička odluka da se kupi to skladište, a ne da se gradi novo.

Za Sanaderova posjeta Budimpešti u lipnju 2008. godine nije bilo javne ponude niti se o tome raspravljalo - kazao je Maras pa je upitao je li tada favorizirao MOL.

- Vi ste nas stavili pred gotov čin jer nismo htjeli uvoditi trećeg partnera, jer to nije bilo dobro u gospodarskom smislu. Došlo bi do svađe među partnerima. Nismo favorizirali MOL. Htjeli smo da Ina ne bude samo objekt privatizacije, nego i subjekt, vlasnik dionica MOL-a, ali vidjeli smo da to nije bilo moguće realizirati - kazao je Sanader.

Maras je pitao je li mu čudno što njegovi dojučerašnji suradnici danas na njega i Polančeca pokušavaju prebaciti svu odgovornost.

- Do kraja će Maras pitati kakve čarape ima Sanader, ima li potkošulju - upao je na to Kunst.

Komentara 32

VI
vidimškoj
10:10 16.10.2010.

onaj ko je drža jegulju u ruci može shvatit šta je KUNST.

Avatar Gentoo
Gentoo
19:01 12.10.2010.

Kunst se osramotil - po običaju. Jadni su to bili radnici koje je on zastupao - zato su svi i propali a on zbrisal u saborske dvore - po mirovinu.

FR
franc
18:34 12.10.2010.

A župnika Jurčevića zanima kakve čarape nosi Boris Kunst?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije