Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suđenje sanaderu
Povratak na članak

Sanader očekuje Fazakasa da pobije Ježićeve optužbe

Ježić optužuje da je dio mita za Sanadera isplaćen preko tvrtki I. Fazakasa. Obrana tvrdi da je novac honorar za Ježića

Komentari 5

GO
google385
07:58 17.05.2012.

ko misli da je sanader za robiju nek mi da plus ko misli da nije kriv nek mi da minus

VL
M3
Miške 3
08:33 17.05.2012.

Sanader i njegova \"odbrana\" okrenuli su \"pilu naopačke\".

VL
ZM
zmajjure
08:54 17.05.2012.

Najbolji premijer Sanader i nabolji odvjetnici u hrvatskoj će uspjeti pobiti sve iskaze lažnih svjedoka u ovom montiranom procesu od strane svih onih koji mrze hrvatsku i sve što je hrvatsko. Plaćenici-miševi i štakori ( pogledajete im samo oči ii pogledajte si u oči), zajedno s veleizdajnicima ruše i uništavaju sve što je hrvatsko, a poglavito mrze školovane i uspješne kao što je Sanader. Najveći krimen Sanaderu je taj što je bio uspješan i što je rođeni lider!

VL
ZM
zmajjure
08:57 17.05.2012.

Pogledajte si hrabro u oči i pitajte ste; \"Dali sam budala i vjerujem medijima ili uistinu bezrazložno mrzim tog čovjeka \"?

VL
MO
mozel
10:47 17.05.2012.

GOOGLE 385 ko misli da je Sanader za robiju neka mi da plus ko misli da nije kriv neka mi da minus. Moje misljenje je :Da svi politicari koji su obnasali duznost unatrag 10 godina da je svaki za uzatvor,dauzatvor,da od njih kojiko ih je bilo da su svi krivi koji manje koji vise ali postenoga nema.Tko pronade postenoga od predsjednika Drzave do najmanjeg sluzbenika ja cu dobrovoljno u zatvor.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.