Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obrana
Povratak na članak

Sanader mislio da neće biti uhićen pa sada hitno mora naći odvjetnika

Ivo Sanader angažirao je posrednika koji traži tko će ga braniti. Trebat će mu vrstan krivičar, no gotovo svi su već angažirani na korupcijskim aferama.

Komentari 7

ST
standup
22:51 10.12.2010.

..mozda uzme Nobila ??...-:))

VL
OB
-obrisani-
07:22 11.12.2010.

11.12.2010. u 05:09h marija108 je napisao/la: +++++++++++++++++++++++++++++ Daj ne lupetaj ! Kakva Yuga ? Ne brkaj vremena prije i poslije pada berlinskog zida. Englezi su najveća govna na planmeti i uopće ih ne stavljaj u kontekt reference za bilo što.

VL
OB
-obrisani-
07:23 11.12.2010.

ispravak, Englezi su najveća govna na planeti i uopće ih ne stavljaj u kontekst reference za bilo što.

VL
PI
prava istina
22:04 10.12.2010.

Da se malo podsjetimo kako je Petrač upravo to predvidio da će i doći Sanaderovo vrijeme za hapšenje. Mora da je sada od kada je u zatvoru Petrač prvi puta zaista bio zadovoljan. Samo da mu je bilo još šapmpanjca da proslavi. No isto tako nesmijemo zaboraviti da je Miketić uspio doći i do Amerike. E Ivo, Ivo malo si kiksnuo nabrzaka. No, kako će najvjerojatnije dobiti politički azil u Austriji malo bude mira oko toga a novinari s t r v i n a r i neće imati materijala da se naslađuju na nesrečama drugih.

VL
OB
-obrisani-
00:58 11.12.2010.

ne treba on ništa on ne mora ni prdnut do kraja postupka joj kad naš večerji list počne tumačiti pravo i pravdu...

VL
OB
-obrisani-
01:51 11.12.2010.

. Na zapadu advokat se za ovakve dodjeljuje po sluzbenoj duznosti jer ako bi se neki advokat na svoju ruku nasao, bio bi kao nemoralan covjek koji steti ugledu advokatske komore. Najbolje da uzme advokata iz RH pa da dokazujee Sadamov rezim koji je stvorio Sanader.

VL
ZV
Zvonimir555
05:09 11.12.2010.

Zalosno....jako zalosno .. 4, miliona i nesto ima nas . , niti pola Londona , a sramotimo se po cijelom Svijetu.... Nitko nas vise nece i nitko nas vise ozbiljno ne shvaca> Provjeravaju nas za vize gore nego iz najkriminalnijihlnijih dijelova ovoga Svijete! Dok smo bili u Yugi nitko nam nista nije mogao. Imali smo putovnicu sa kojom smo mogli setati po cijelom Svijetu. SADA NAS BRITANCI STAVLJAJU U >STURCEVE < po strani , kao da smo >pali sa Marsa< - za njih smo >nepoznata vrsta< , a da ne govorim o Amerikancima koji ni nasim mladim znanstvenicima ne zele odobravati vize... ... Bravo ...prestrasno do cega smo se doveli..!!! Najjadnije od svega je sto se mnogi vesele tudjem jadu... Zasto policija i HDZ i organi vlasti nisu na vrijeme reagirali ...??

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.