Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
presuda sanaderu

Sanader je sam u ćeliji na muškom odjelu u Remetincu

'20.11.2012., Remetinec, Zagreb - Ivo Sanader dolazi u zatvor u Remetincu nakon sto mu je na Zupanijskom sudu izrecena kazna od 10 godina zatvora za afere Hypo i Ina-MOL.   Photo: Daniel Kasap/PIXSELL
'Daniel Kasap/PIXSELL'
20.11.2012.
u 19:40

Za smještaj u jednokrevetnoj ćeliji suglasnost daje psihijatar jer psihički labilne osobe ne smiju biti same

Ivo Sanader vratio se u Remetinec, u jednokrevetnu ćeliju veličine oko deset četvornih metara. Smješten je na muškom odjelu jer na ženskom, gdje zbog sigurnosnih razloga završavaju i muškarci, zbog gužve i nema mjesta. Psihički labilne osobe ne smiju biti same u sobi pa je za smještaj u jednokrevetnoj ćeliji Sanader morao dobiti suglasnost psihijatra. Ali, upravo zato što su remetinečke ćelije pretrpane, nije isključeno da Sanader u dogledno vrijeme dobije cimera.

Bivši premijer u Remetincu smije imati televizor čiji ekran nije veći od 55 centimetara u dijagonali. Posjetitelje, a tko će to biti, odlučit će zagrebački Županijski sud, može primati najmanje šest puta mjesečno. Posjeti traju dvadeset minuta. Ne svidi li mu se jelovnik, imat će, kao i ostali, pravo naručivati ručak, ali iz zatvorske kuhinje. Potrebno se dan ranije predbilježi ako želi kotlet, cijena kojega je nešto viša od 20 kuna, ili zagrebački odrezak, koji stoji oko 40 kuna. Ako ima tople vode, tuširati se može svaki dan.

>> VIDEO Sanader: Oni koji primaju mito neće više mirno spavati

Komentara 16

ZG
ZGexil
20:29 20.11.2012.

kako se po pravdi brzo stvari promjene; neduzni generali na slobodi (hvala Bogu!) njihov izrucitelj i koristoljubivi bivsi premijer u onoj jami koju je njima priustio..... nadam se da nastavak progona njemu slicnih slijedi....

TM
tom milles
22:07 20.11.2012.

I šta ćemo sada...?

Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
20:27 20.11.2012.

Pa bolje mu je u ćeliji nego većini njegova naroda, kojeg je opljačkao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije