Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
doček pred sudom

Sanader ignorirao prosvjedničke pokliče 'Vrati pare, stidi se!'

sanader prosvjed (1)
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/10
10.09.2012.
u 11:58

Dosad je Ivo Sanader, bivši premijer i šef HDZ-a, mirno pio kavu u središtu grada u pauzama suđenja

Dosad je Ivo Sanader, bivši premijer i šef HDZ-a, mirno pio kavu u središtu grada u pauzama suđenja koja se protiv njega vode na zagrebačkom Županijskom sudu. Poneki prolaznik stisnuo bi mu ruku, sugrađani ga tapšali po ramenu, poznanici bi zastali i porazgovarali. Jedna je prosjakinja "žicala" od Ive koju kunu, no danas nitko Sanaderu, optuženom za organiziranje pljačke državne blagajne, nije uputio ni jednu jedinu pogrdnu riječ. 

Sasvim neočekivano, jutros ga je pred sudnicom dočekala skupina prosvjednika Građanske akcije.

 "Vrati pare, lopove", vikali su bivšem premijeru uzdižući transparente s natpisima "HDZ Ivo, život ti je krenuo na krivo", "HDZ jednako SDP", "Slučajni građani okupili su se u slučajnoj državi", "Ivo, lupežu, stidi se", "Drž' se Ivo, pravosuđe je uz tebe i slično". 

Ako se Sanader i iznenadio, ni jednim pogledom ili pokretom nije to dao do znanja. U sudnicu je ušao samouvjereno ignorirajući prosvjednike, a po završetku rasprave odbio je komentirati provokaciju. 

Oni najuporniji pričekali su kraj rasprave pa s transparentima i povicima otpratili Sanadera i njegovu odvjetnicu Jadranku Sloković do Gradske kavane. U povorku su se spontano priključili i neki građani, nadajući se da će Sanaderu kava neće prijati. 

>>Prosjakinja Sanaderu: Daj mi koju kunu, znam da imaš

Komentara 74

BA
bandido
18:40 10.09.2012.

I U na celu...

CA
caudillo_
12:26 10.09.2012.

Koji su to likovi...građanska akcija?Po vremenu kad su došli "prosvjedovati" evidentno je da je to krdo lijenčina i besposličara i ne sjećam se da sam ih ja ovlastio ili netko drugi od poreznih obveznika da traži od drive da vrati naš novac. Dakle probisvjeti iz građanske akcije kad vi počnete raditi..tj.kad budete društveno korisni onda tražite neki vaš novac koji ste zaradili a do tada prestanite živit na tuđoi(i mojoj grbači).

IS
isuskristkomunist
15:01 10.09.2012.

Lopov se provukao na najvisu poziciju u drzavi. 30 godina zatvora za lopova i oduzimanje sve imovine.!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije