Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Sanader i B. Matković opovrgavaju optužbe na svoj račun

Ivo Sanader
Arhiva VL
15.12.2009.
u 14:39

“Takva podmetanja imaju za cilj diskreditaciju mene i HDZ-a”, zaključuje Sanader.

Ivo Sanader, koji se našao i usred priče o propasti Hypo banke, danas je poslao priopćenje u kojemu stoji: “Najoštrije odbacujem lažne napise nekih medija da sam za nekakvo tobožnje posredovanje u poslovanju Hypo-Alpe-Adria Banke ikad dobio proviziju, niti je ta banka financirala HDZ”. To su, kaže, zlonamjerne klevete i laži koje se već nekoliko puta plasiralo u javnosti, i to uglavnom prije izbora.

“Takva podmetanja imaju za cilj diskreditaciju mene i HDZ-a”, zaključuje Sanader. “Jednako tako, s obzirom na hajku koju protiv mene i moje obitelji već neko vrijeme sustavno provode neki mediji ostavljam sebi za pravo poduzeti odgovarajuće pravne mjere i korake”, poručio je Sanader.

U špekulacijama o razdoru u HDZ-u na udaru se našla i ministrica bez portfelja Bianca Matković, koju je upravo Sanader prije odlaska postavio u Vladu, a to je kasnije bilo komentirano kao njegov pokušaj da kontrolira premijerku Kosor.

Budući da se o Bianci Matković piše u kontekstu Sanaderovih ljudi, Nacional je objavio da je i ona nedavno u stranačkom krugu rekla: “Hvala Bogu da se šef vraća”. Ona to, međutim, oštro opovrgava.

– Odbacujem te laži. Nikad, ni u jednoj prilici nisam izrekla to što mi je stavljeno u usta. Takvim podmetanjima želi se unijeti nemir u stranku – kaže.

Komentara 308

Avatar magic-man
magic-man
17:05 15.12.2009.

Mislim da ovog ljigavca treba snimiti jedino kad ga budu vodili u zatvor

Avatar stravaxx
stravaxx
21:08 15.12.2009.

traži traži pa ćeš naći

OB
-obrisani-
15:16 15.12.2009.

Nadam se da ce ovaj LOPOV vrlo brzo dolijati pred vrata Remetinca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije