Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zapalio se dimnjak
Povratak na članak

Samohrana majka s četvero djece u požaru ostala bez ičega

U kući se u trenutku izbijanja požara nije nalazio nitko, majka je otišla u vrtić po najmlađe dijete dok su drugi bili u školi

Komentari 9

ŠS
Štap sa glavom
09:56 28.11.2013.

Situacija nije niti malo laka. Ali ovaj slučaj neka posluži kao opomena drugina da prekontroliraju svoje dimnjake i peći da se ovako nešto ne ponovi.

VL
Avatar Francetic
Francetic
20:05 27.11.2013.

grozno, treba pitati lokalnog dimnjacara kako je ocistio dimnjak , ako je...

VL
TU
turko
15:18 28.11.2013.

važno je jedino da nije obitelj ostala bez krova nad glavom,več tamo neki pojedinci

VL
DU
Deleted user
12:08 28.11.2013.

"...U kući se u trenutku izbijanja požara nije nalazio nitko, majka je otišla u vrtić po najmlađe dijete dok su drugi bili u školi..." eto pa neka mi neko veli da gospodja dr.Željka Markić nema pravo kad veli da too nije prava obitelj. Jerbo da je doma bio bezposleni tata moga je sprijeciti požar.

VL
BU
bucogi
19:28 27.11.2013.

Draga naivna Alkanice, doista misliš da je Željkica pošteno sve stekla? Od firme koju kakti ima do popovskog zemljišta na moru? Ista je kao i ostatak političke elitice kojoj se svojom nazadnom strankom tako žarko želi pridružiti bacanjem proračunskog novca na nepotrebne i glupe referendume. Da ih samo vidiš kad se međusobno grabaju ona i njeni sljediše Iličić i sekice, zbilja su fuj. Žao mi je što ih moram zbog prirode posla tako često gledati i slušati...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.