Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REKORDNA SEZONA
Povratak na članak

Samo u rujnu 10 milijuna noćenja

Od domaćih i stranih gostiju ukupno 9,5 milijardi eura prihoda

Komentari 2

Avatar babas
babas
01:20 28.09.2016.

Da je malo pameti i poštenja Hrvatska bi mogla ubirati i 20tak miljuna eura od turizma. Problem je u nedostatku hotelskih ležajeva,tek 20tak% noćenja imamo u hotelima,to je daleko najlošije od svih europskih zemalja,ostali imaju od 60 do 80% hotelskih noćenja. Uz to niti 5% noćenja avionskih gostiju,u drugim mediteranskim zemljama avio gosti čine od 60% do 90% noćenja. Nemamo se mi čime hvaliti,naše zarade od turizma su mizerne u odnosu na ono kakve bi mogle biti.

VL
Avatar @promatrač
@promatrač
23:57 28.09.2016.

Tu oni računaju i kad ljudi nakon ručka malo prilegnu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.