Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitke Blanki
Povratak na članak

'Samo jedna iznimno nadarena sportska osobnost u stanju je vratiti se u sam vrh svjetske atletike'

Ovim srebrom dokazala si kako, usprkos ozljedama koje su te pratile u posljednje vrijeme, za tebe ne postoje prepreke u ostvarivanju vrhunskih rezultata, napisao je u svojoj čestitci gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.

Komentari 8

Avatar juricamesko
juricamesko
20:40 29.08.2015.

hvala Branka i najljepše čestitke. neka ti dobri Bog i dalje pomaže u tvom životu.

VL
GR
grodar
22:59 29.08.2015.

cestitke najlijepsoj i najboljoj hrvatskoj sportasici

VL
AO
ante.oreskovic75
11:46 30.08.2015.

Čestitam.Velika sportašica i karakterna osoba.Svaka čast .

VL
ST
Starotopoljanin
21:51 29.08.2015.

Obozavam ju gledati,ali mi smeta kada rukamA lamata publici umjesto da se koncentrira na svoj skok,ta dekoncetracija ju je stajala zlata.

VL
MA
Malenkost
20:28 29.08.2015.

Blanka bravo !! budi ponosna!! Udaj se za me. 1,75, bogat, crnokos, nepusac, 80 kg, vozim dobro Auto, super posao, strasna zarada, katolik (bivisi-izasa san iz Crkve), po Horoskopu sam Ovan, ne plesem, dugo spavam (skoro do podne) znan igrat na Balota i na Briskule, neznam peglat i neman sumpresa, neznan kuvat i prat robu, u slobodno vrime lunjan okolo i pijen kavu, smisan san strasno- svi se s menon cere, nikad agresivan, pristojan sam- jos se nikad nisan popisa u more ili pri tusiranju u banju. Astiga! skoro zaboravio, Akademik, Doktorska Titula, ritko san u HR, zivin vanka HR, Mater mi je umrla a Caca mi jos ronja, Kuca u nas u Dalmaciji, cistokrvni san Dalmatinac - ma et 200%, dobrog izgleda, samo majucni drobic et jedva se vidi, za ostale detalje pri susretu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.