Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lifeline
Povratak na članak

Salvini: Humanitarni brod neće dobiti dozvolu za ulazak u talijansku luku

"Ako Europa misli da postoji zato što još jedan brod s migrantima čeka prihvat u malteškim vodama, onda ću opet reći da će biti prihvaćen u luci koja neće biti talijanska"

Komentari 3

BF
bf2
16:13 26.06.2018.

ta "udruga" koja si je uzela za pravo iskrcati ilegalne putnike u zemlju koja joj se prohtje si je uzela za pravo postaviti se iznad jedne suverene države,bez obzira bila to italija,francuska ili malta...pa što si ti klauni umišljaju tko su oni? prije desetak godina bi ih torpedirali i ono što je preživjelo bi otišlo u zatvor. Očito je demokracija postala instrument u rukama agresivne i nametljive manjine koja si je uzela za pravo postaviti se iznad države. stvari su zbilja otišle previše daleko

VL
DU
Deleted user
17:08 26.06.2018.

Nek ih voze za Saudijsku Arabiju....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.