Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obračun u hdz-u?

Salapić zatražio zaštitu policije i nadzor nad tajnim službama MUP-a

hdz (1)
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/5
30.01.2012.
u 12:20

Zastupnik HDZ-a nije želio konkretizirati tko mu, zašto i na koji način prijeti

Zbog "ugrožavanja sigurnosti i integriteta" saborski zastupnik HDZ-a te od danas i službeni kandidat za predsjednika osječke organizacije HDZ-a Josip Salapić zatražio je od ministra MUP-a Ranka Ostojića zaštitu i unutarnji nadzor nad službama MUP-a i službama u osječkoj policiji.

O "velikom pritisku i o raznim podmetanjima", dodao je, obavijestit će i predsjednika Republike Ivu Josipovića.

– Određene službe, tajne službe, rade za interese koji nisu u skladu sa zakonom. S obzirom na nadzor ne mogu više reći – kazao je Salapić odbijajući konkretizirati tko mu, na koji način te zašto prijeti.

Međutim, prozvao je potom bivšeg ministra policije Tomislava Karamarka, a zbog njegova prozivanja županijskog odbora HDZ-a za nelegalno raspuštanje valpovačkog ogranka stranke.

– Kao novi stari član HDZ-a Karamarko treba znati statut stranke i da je Županijski odbor zadužen za zaštitu interesa HDZ-a u Osječko-baranjskoj županiji. Županijski je odbor donio legitimnu odluku da se raspusti ogranak u Valpovu – kazao je Salapić navodeći da će na unutarstranačkim izborima dati podršku Jadranki Kosor jer je "u najtežim trenucima održala stranku, predanim radom uvela Hrvatsku u EU i započela bezrezervnu kampanju protiv korupcije i za to dobila podršku Angele Merkel i Hillary Clinton".

Josip Salapić, kazao je danas na konferenciji u Osijeku, okružen, kako je rekao, svojim izbornim stožerom, da je podnio i privatnu tužbu protiv portala Tjedno koji ga je prozvao da na osječkom Pravnom fakultetu sređuje ispite Modnom Mačku Marku Grubniću.

Komentara 61

OB
-obrisani-
12:33 30.01.2012.

\'\'Dobar dan,ja sam J.S.,novi direktor\'\'....reče lik u pošti...

OB
-obrisani-
12:34 30.01.2012.

majko Božija...pa do prije dva mjeseca su bili...na vlasti..... . a sad ovakve cirkuse izvode....pa dali su to normalni ljudi ????

LA
lanica
12:25 30.01.2012.

karamarko nažalost ne zna statut stranke, zna samo da želi biti šef hdz-a

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije