Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavili satelitske snimke
Povratak na članak

SAD tvrdi: Evo dokaza da Rusija puca po Ukrajini

Dio je to nastojanja Obamine administracije da dokaže kako je Rusija odgovorna za vojne akcije u istočnoj Ukrajini

Komentari 25

Avatar TAJSAM
TAJSAM
22:41 27.07.2014.

Otkrili su toplu vodu. Pa zna se da su i na Hrvatsku pucali iz Jugoslavije iako oni kažu da je tu bila pobuna Srba. Isti scenario od onih koji nose crvenu zvijezdu na kapama. Ništa dobrog od partije i nonih koji ju podržavaju. Pozdrav dobrim ljudima

VL
PE
pessimus
06:29 28.07.2014.

što bi obama i njegovi saveznici dali da rusija nema atomsko naoružanje. ovako se samo mogu pjeniti. mogu rusima puhat jednu stvar kroz jednu drugu stvar i paziti da ih ne zaboli.

VL
AP
apolon
21:04 28.07.2014.

Mene zanimaju isključivo činjenice a ne bezvezna laprdanja koja rezultiraju isključivo, davanjem jedinica... Dakle uz prethodno navedene argumente sada imamo objavljen video na (Američkom portalu -Veterans today ) I.C.satelitski snimak koji j a s n o prikazuje ispaljivanje raketnog projektila s n o prikazuje ispaljivanje raketnog projektila , objavljen članak i snimku danas je također prenio i CNN tako da obavještajne službe (CIA) ne mogu posve ignorirati satelitski snimak. Ili pak gospodari kaosa zaista žele vidjeti , samo ono što im odgovara???

VL
ZI
zico
04:11 28.07.2014.

pa ameri pucaju po ljudima u tuđim državama bar na 5 lokacija...... nikada nisam čuo da rusi,kinezi,turci,japanci ratuju u afganistanu,iraku,libiji,da uspostave mir i stabilnost.....

VL
ST
stomugromova
22:33 28.07.2014.

Novi uradak iz produkcije Disney.

VL
CR
CrniP
21:27 28.07.2014.

Da Rusija počne pucati... ne bi trebali sateliti. Netko bi pojeo kravatu.

VL
AP
apolon
11:22 28.07.2014.

Satelitski snimak ispaljivanja (ne fotkice) raketnog projektila većeg dometa zapravo optužuje para-vojne snage Ukrajinskog oligarha Kolomoisky-og koje se bore na strani Ukrajinske vlasti a koje su kontrolirale navedeno područje !irale navedeno područje !

VL
JT
j.togo
12:44 28.07.2014.

I to State Department objavljuje kao 'dokaz' na Twitteru!?...a ne na press konferenciji pred svim novinarima? U 8:45 u Nedjelju? S imenom/kontaktom US veleposlanika u Kijevu? (što ćete napraviti? Postati 'friend'? 'follow'? dobiti poziv na event? ....) Ha,ha,ha...neki naivni će i povjerovati propagandi!!

VL
MU
mudrilopov
22:48 27.07.2014.

Ha, ha, ha… pa ovo ne bi niti mali Ivica puckoskolac iz prvog razreda osnovne popio. Na jednoj slici neka vozila, na drugoj neko polje, niti se zna koja su vozila niti koje je polje niti se vidi kako se iz vozila puca, a da ne govorimo da ne znamo cija su vozila. Pa ovi su vise postali pateticni, pocevsi izmisljotinam od "oruzju za masovno unistenje", preko "mobilnih tvornica kemijskog oruzja", preko pokusaja da optuze Asada za upotrebu kemijskog oruzja, pa snajperista na Majdanu, a sada ove bajke. Toliko su se zapetljali u vlastite lazi da im danas nitko nista ne vjeruje cak kada mozda i govore istinu (sto je jako rijetko).

VL
AD
adagio
16:03 28.07.2014.

Putin ako je pametan treba jednom javno da posalje vojsku I da sredi fasiste u Ukrajini.Da ceo svet vidi,pa da vidimo onda sta ce da kaze EU I Amerika.Mislim da bi podvili rep kao pudlica.Da je uradio kao sa Krimom,izbegle bi se civilne zrtve I bilo bi reda u Ukrajini.

VL
XA
xaron
23:09 27.07.2014.

Možda je sve to točno u članku, ali poslije onih obmana sa oružjem za masovno uništavanje u Iraku, poslije Afganistana, Sirije ... teško je povjerovati u fotografije (fotoshop) poslane od strane CIA. Treba biti jako naivan te misliti da see propagandni rat služi istinom kao argumentom.

VL
Avatar niko_svetinja
niko_svetinja
22:43 27.07.2014.

Komu jos nije jasno da je jedino Americi u interesu da se zakace Europa i Rusija

VL
AP
apolon
11:14 28.07.2014.

Jelena, to su samo fotkice a ne satelitski snimak koje nijedan stručnjak računalne grafike ne bi uzimao za ozbiljno!Uostalom slikica nema nikakve veze sa padom zrakoplova! No, ima jedan zanimljiv....Pravi satelitski snimak jučer objavljen na Američkom portalu "Veterans Today" koji Američkom portalu "Veterans Today" koji prikazuje ispaljivanje (Ukrajinskog??) raketnog projektila većeg dometa ! E sad...neka vojni stručnjaci naprave komparativnu analizu sa satelitskom snimkom -navedenog -područja Ukrajine, pa ćemo dobiti krivca za rušenje nesretnog zrakoplova!!!

VL
Avatar tajar
tajar
22:31 27.07.2014.

Rusi ne vjeruju onoj staroj uzrečici, da slika govori više od tisuću riječi.

VL
IR
.Iran
19:33 28.07.2014.

Sutra ce se u moskvi "saznati" kako su na slikama crnacke NATO placenicke snage u crnim uniformama koje na tecnom engleskom jeziku daju naloge za obaranje aviona.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.