Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispunjena želja

Sad trebam veći fotoaparat da stanemo na fotografiju

bubalo
14.03.2011.
u 16:06

Inače volimo kraća imena, ali Petar je predložio da bude Lucija, a ostatak obitelji prihvatio. Dečkima je već sad mezimica, odlično su reagirali na njezin dolazak – dodao je gradonačelnik koji je u pričuvi imao i muško ime

Obitelj osječkog gradonačelnika Krešimira Bubala od subote 12. ožujka broji šest članova. Nakon trojice sinova Petra (10), Andre (8) i Frana (3) supruga Angelina u KBC-u Osijek rodila je curicu Luciju. – Sad moram kupiti veći fotoaparat da stanemo svi na fotografiju – našalio se Bubalo čija djevojčica ima 3200 grama i 50 centimetara, a na svijet je stigla oko podneva.

Mezimica braće

– Malo se zakompliciralo pa je rođena carskim rezom. Ova je trudnoća suprugi bila mnogo teža nego prethodne tri. Možda zato što je curica? Ne znam, no sad je sve u redu, što je najvažnije – otkrio nam je presretni otac koji je prinovu očekivao 1. travnja kada je suprugi bio termin. Malena Lucija, međutim, imala je vlastite planove pa je na svijest stigla gotovo tri tjedna radnije.

Ime je, pak, sestri dao najstariji brat.

Koji Beckham?

– Inače volimo kraća imena, ali Petar je predložio da bude Lucija, a ostatak obitelji prihvatio. Dečkima je već sad mezimica, odlično su reagirali na njezin dolazak – dodao je gradonačelnik koji je u pričuvi imao i muško ime. Ultrazvuk je pokazao da je curica, no do samog rođenja nije bio siguran da je doista tako. Koje je to ime, odlučio je zadržati za sebe.

– Idućih sam tjedan dana na rodiljnom – naglasio je Bubalo čiju se obitelj odmah usporedilo s Beckhamovima. Slavni par nogometaša Davida i bivše “spajsice” Victorije također ima trojicu sinova, a na ljeto će dobiti djevojčicu. Bubalo, međutim, na tu poveznicu ne reagira previše uzbuđeno.

– Ne igra za NK Osijek pa nisam ni znao za to – zaključio je zadovoljni otac četvero djece koji je nakon rođenja trećeg sina govorio da se “neće zaustaviti dok ne bude napravio curicu”. Inače, sinove je Bubalo dobio kad je bio župan osječko-baranjski, a kći je stigla sada, kad  je na čelnom mjestu Osijeka.    

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Golum
Golum
16:08 16.03.2011.

a jeste našli o kom će te pisati.....nek si sam kupi fotić.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije