Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u obrambene svrhe

SAD šalje 400 vojnika i projektile Patriot Turskoj

američki vojnici (1)
AFP/Pixsell
14.12.2012.
u 13:16

Ministar obrane Panetta potpisao je naredbu na putu prema Turskoj gdje će posjetiti zračnu bazu Incirlik, kazao je glasnogovornik Pentagona koji je odbio komentirati na kojoj će lokaciji smjestiti projektile ili koliko će dugo tamo biti

SAD će poslati 400 vojnika i projektile Patriot Turskoj u sljedećih nekoliko tjedana kako bi se Turska mogla braniti od potencijalnih prijetnji iz Sirije, objavile su američke vlasti, javlja CNN. Ministar obrane Leon Panetta potpisao je naredbu na putu prema Turskoj gdje će posjetiti zračnu bazu Incirlik, kazao je glasnogovornik Pentagona George Little koji je odbio komentirati na kojoj će lokaciji smjestiti projektile ili koliko će dugo tamo biti.

Svrha je ovoga da se snažno signalizira da će Sjedinjene Države koje usko surađuju s našim saveznicima u NATO-u podržati obranu Turske, osobito zbog potencijalnih prijetnji koje dolaze iz Sirije, kazao je.

>> Turskoj će danas odobriti uporabu projektila na granici sa Sirijom

 

Ključne riječi

Komentara 24

OB
-obrisani-
17:22 14.12.2012.

još jedan deo uvoda u WW3 "Stravični planovi vladara iz senke " može se pogledati

OB
-obrisani-
17:29 14.12.2012.

14.12.2012. u 17:24h malo morgen je napisao/la: ... Pusti riznicu,meditira tih pola sata kad ih puste u dvorište ludnice da se proluftaju. U tim trenucima padne čovjeku koješta na pamet

OB
-obrisani-
16:51 14.12.2012.

bice katastrofa....majmun je usao u tenak podzemlje...e. kusturica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije