Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

SAD najveću pozornost posvećuje sukobima u Europi i na Bliskom istoku, od toga će profitirati Xijeva Kina

01.12.2023. u 15:22

Međutim, više od milijun Palestinaca pobjeglo je sa sjevera u južnu Gazu, čime su stvorene okolnosti za potencijalnu humanitarnu katastrofu daleko iznad one koja se već dogodila – procjenjuje se da je do danas ubijeno 14.000 civila.

Komentara 4

ST
sttipe
20:48 01.12.2023.

Naravno, sve ih je uzrokovao, isplanirao, omogućio, i potrudio se da "uspiju"!! SAD, ne ratuje protiv Rusa, ruska ekonomija raste, ratuje protiv EU, a prvenstveno protiv Njemačke.. Njemačka je izgubila ww2, i još je kolonija. Ameri u Europi planiraju nuklearni armagedon, ako se krene osamostaljivati. Baba Vanga ga je prorekla, a njoj virujem više nego Gebelsovim nasljednicima.

ST
stomiovotreba
20:11 02.12.2023.

Koliko američko veleposlanstvo plaća da se ovo objavi?

Avatar Centurion
Centurion
21:15 01.12.2023.

Što sad želi ta mumija. Zar mu nije dosta ratova. Nije ti to rimsko carstvo, kauboju. Sad vas prati i nlo zajednica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije