Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maknut kamen spoticanja
Povratak na članak

SAD izručuje J. Pollarda Izraelu nakon tri desetljeća

Pollard nije od Izraela tražio ništa, no zbog dobrog materijala plaćali su mu svaki mjesec 2500 dolara i davali darove

Komentari 4

CA
canajrasim-
16:18 30.07.2015.

Da je kojim slucajem to ucinio Arap nikad nebi ugledao svijetlo dana

VL
RM
rmd3
12:47 30.07.2015.

I sta se promjenilo od tad?sad USA spijunira sve po svijetu cak prisluskuje svoje saveznike i ti je OK?Pa sa takvim ugnjetavacima nebi imo nikakvog posla ni gospodarske,ekonomske,politicke,vojne itd itd kakve sankcije su date takvim drzavama koje spijuniraju?

VL
AB
Abcd...
21:17 30.07.2015.

SAD opet izlazi u susret teroristima i tzv. Izraela. Zna se sto se radi sa spijunima bilo gdje na svijetu.

VL
Avatar mason
mason
19:14 30.07.2015.

Nije ga Husein dzaba isporucio.Donald Trump prica kako su kandidati za predsjednika od njega trazili donacije,pa da mu vrate uslugama ako postanu predsjednici.Zaduze se unaprijed.Ja mislim da je ovo samo dug.Zato za predsjednika ne treba birati onoga ko ne mozee platiti svoju kampanju.Obama kad prica kaze:I think,ja mislim pa pogleda u papir da vidi sto on misli.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.