Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najava h. clinton
Povratak na članak

SAD će nakon pobjede Suu Kyi ublažiti sankcije nad Mijanmarom

Washington će omogućiti američka ulaganja u mijanmarsko gospodarstvo, i to u poljoprivredi, turizmu, telekomunikaciji i bankarstvu

Komentari 6

Avatar ferdinand_ni
ferdinand_ni
13:16 05.04.2012.

Gospođa Aun Sang Su Kyi je hrabra i draga osoba, no vidimo licemjerstvo američke vanjske politike još jedanput na djelu. Oni će tek nakon pobjede gospođe Aun Sang Su Kyi ublažiti sankcije njezinoj zemlji u poljoprivredi, telekomunikaciji i bankarstvu. Još se jedanput pokazuje da je demokracija dobra samo kad to njima odgovara. Isto kao što su npr. Austrijancima uveli sankcije kad je demokratskim putem vlast s konzervativcima formirao pok. Jorg Haider 2000. godine. Čisto licemjerstvo!

VL
DO
DoktorAmer
13:51 05.04.2012.

Pa da nije bilo americkog pritiska, nebi bilo ni izbora i ove izborne pobijede.

VL
OB
-obrisani-
18:47 05.04.2012.

Što ima u Burmi za pokrasti i kome trebju američla ulaganja ? Nisu to ulagači,nego lopovi i otimači.

VL
OB
-obrisani-
18:50 05.04.2012.

Žele im privatizirati banke preko WB i IMF( stari štos američkog vraga),uvaliti smeće od GMO frankstein sjemena i hrane,investicije u telekomuniukacaija da ih mogu špijunirati itd.Bilo bi najbolje da oni njima daju odmah nogu u gu***u.

VL
OB
-obrisani-
18:53 05.04.2012.

A prije toga slijedi razvoj civilnog društva i osnivanje nevladinih udruga,koje će biti špijunske filijale i financirati će se iz države okupatora.

VL
IR
irani
19:29 05.04.2012.

Odlicna vijest! Ucinjeni su prvi koraci, idemo polako ali sigurno dalje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.