Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTVARANJE ARHIVA
Povratak na članak

Sabor većinom glasova poslao Mostov prijedlog u drugo čitanje

Odbor, je naime, Saboru predložio da se prihvate Mostove izmjene Zakona o arhivima, da se sve primjedbe i prijedlozi iz rasprave, a posebno primjedbe i mišljenje Vlade, dostave predlagatelju radi izrade konačnog prijedloga zakona

Komentari 2

BR
Brandfackel2
11:06 29.03.2017.

Svaki pošten i pametan čovjek ne treba čekati da se otvore arhivi jer dovoljno je zbrojiti koliko je masovnih grobnica otkriveno na području RH, Slovenije i Austrije da bi se shvatilo kako je KPJ-KPH-SKH i njihovi politički sljednici najveća zločinačka organizacija ikad stvorena na ovim područjima. Zanimljivije bi bilo otkrivanje bankovnih računa crvene buržoazije koja se obogatila uništavanjem hrvatskog naroda.

VL
RP
rpzagreb
13:41 29.03.2017.

Bolje da se ozbiljno prime obrazovanja, porezne i regionalne reforme, racionalizacije poslovanja u državnim poduzećima, smanjenja broja besmislenih agencija,.......Drugim riječima, stvari od kojih bi ljudi u državi mogli, možda i bolje živjeti. U budućnosti. Sve drugo je skretanje fokusa sa pravih i realnih problema tj. klasični način političke manipulacije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.