Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zastupnici nezadovoljni
Povratak na članak

'Radmanovo izvješće o plaćama je sramotno, a vjerojatno i lažno'

- Mi ga sada pozivamo, ako ima imalo morala, hrabrosti i odgovornosti, neka dostavi svoju osobnu platnu listu za zadnji mjesec pa ćemo onda vidjeti je li ovaj odgovor prema Hrvatskom saboru samo sramotan ili je k tome i lažan – kaže Mesić

Komentari 12

DU
Deleted user
13:00 27.03.2015.

ako su branitelji krilo hdz-a onda je radman utvtda udbe,niš više ni manje druže staziću iz sabora.a za ovog iz gavelle pitam sve u ovoj državi kad će bit utamničen.kradljivac koji je napravio kriminal u ovoj državi koja ga hrani.kakva bahatost!

VL
ĆA
ćaćaća
12:44 27.03.2015.

preko nasljednika skh 4c vlada hrvatskom državom na svim poljima..od vanjske i unutarnje politike kulture medija nevladinih organizacija investicijskih fondova itd..jedino se još do kraja nisu uspjeli ugurati u sportove koji donose veću lovu tj rukomet i nogomet..zato rade na rušenju mamića i gobca...

VL
Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
12:55 27.03.2015.

ovo je neviđen bezobrazluk i uvreda svim zastupnicima u Saboru i hrvatskoj javnosti... ako se na ovu sramotu i krajnje neprimjereno ponašanje druga radmana ne reagira, ona ovaj saziv Sabora zaslužuje da ga se ponižava i pljuje... ovo je nečuveno i neoprostivo!

VL
ST
stjepanveliki
13:01 27.03.2015.

Napokon je sazrijelo vrijeme da se HRT-e pretvori u javni servis gradjana po grckom modelu sa najvise 500 tinjak uposlenih te bez placanja tv-pretplate da bi se izbjeglo isisavanje novca (preko 1 milijarde kuna)bez ikakve kontrole koha je u rukama vlastodrzaca iz stranaka koje su na vlasti. Zato sto prije referendum o ukidanju tv-pretplate pa neka t.z. veliki novinari izvole izici na trziste usluga

VL
JO
Jole1958
13:33 27.03.2015.

HRT nije privatna firma i financira se preko pretplate (porez), a vjerojatno troše puno više nego što zarade. Nek se objave sve plaće. Od 1990. pa nadalje.

VL
Avatar ulomax
ulomax
13:44 27.03.2015.

terajte tog boljsevickog izroda u 3 p.m,da ga Hrvatske oci vise ne gledaju

VL
Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
14:01 27.03.2015.

Novinarski lobi i dalje blokira sve pokušaje da se HRT dovede u red. Tamo svaki novinar kad negdje ide ima svog privatnog vozača, a imaju toliko zaposlenika da bi mogli biti konkurencija BBC-u i CNN-u. I da, to sve mi plaćamo.

VL
Avatar guten_tag
guten_tag
14:41 27.03.2015.

prvo što su vlastodršci napravili kad su se dokopali vlasti su podredili javni medij sebi i instalirali tamo svoje favorite. ovo se lako riješi. treba provesti istragu je li izvještaj lažan ili je točan. to mogu zatražiti saborski zastupnici svojim potpisima. koliko ih ima poštenih i odlučnih da to potpišu, ne mislim iz opozicije već iz pozicije iliti "klimavaca" kako ih je nazvao uvaženi saborski zastupnik Kajin Damir. ako je izvještaj lažan ravnatelj HRT-a mora odmah biti razriješen dužnosti. tako se to radi ako nema podzemnih, zaplotnjačkih i drugih igara kojima ne samo da ismijavaju javnost već i zakonodavnom tijelu Hrvatskom Saboru guraju prst u oko. ako ne vrijedi ona "pojavu osuditi, druga spasiti". na potezu su saborski zastupnici da to istjeraju na čistac. ako mogu dobiti otkaz urednice i novinarke za banalnu stvar onda isto tako odgovorna osoba mora biti sankcionirana ako lažira izvješće Saboru.

VL
UI
Uvijek_iskreno
23:17 27.03.2015.

I ranije sam rekao da se Radmana mora maknuti iz HRT-a, mislim to jos uvijek. HRT gubi kredibilitet u javnosti i narod se okrece od njega a odgovoran je Radman i politika koju vodi.

VL
AU
aurora1zn
12:51 27.03.2015.

lajete na novinare jer vam oni daju pristum u medije a sto se radi po ostalim minisarstvima tko dolazi na sefovske pozicije i kako i tu gurate glavu u ijesak gospodo zastupnici

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.