Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rok od 30 dana
Povratak na članak

Sabor na ocjenu ustavnosti poslao referendume o outsourcingu i monetizaciji

Ako Ustavni sud prihvati prijedlog Sabora da prije konačne odluke o monetizaciji konzultira Sud EU, ta bi se procedura mogla oduljiti i na više od godinu dana

Komentari 8

MX
MXLCLGTG
14:07 27.02.2015.

Ustavni sud oba pitanja ne bi trebo ni raspravljati potpisi su skupljeni i narodu treba dati da odluci sta zeli i to je ustav a ovo za EU to su Price za djecu zasto njemci ne dadnu svoje autoputeve u koncesiju ako to evropa hoce ne moze od nas traziti da nesto uradimo a drugi ne.

VL
IS
istina00
14:53 27.02.2015.

sramota je kako SDP opstruira volju naroda da se o monetizaciji odluči referendumom!!! ali platit će to oni na skorim izborima! nećemo vam zaboraviti SDP drugovi što nas, hrvatski narod, smatrate smetnjom u demokratskom životu naše domovine!!!

VL
AN
Andacon
16:16 27.02.2015.

" protiv monetizacije autocesta" , kratkovidna politika vladajućuh da se napuni proračun , koji će ih spasiti tek na kratko razdoblje od potpunog rušenja sa vlasti. Nakon toga ćemo generacijama plaćati strancima za nešto što je bilo naše.

VL
Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
19:44 27.02.2015.

Ova srpskohrvatska vlada balansira na rubu "događanja naroda". Pitanje je da li je to planirano u "strateškom partnerstvu" ili su toliko zadrti i mahniti da svojim odlukama idu do kraja, "đonom" na narod.

VL
DJ
djurex
01:17 28.02.2015.

Da hoce bogdo eu sud prelit casu ne bi li ovi narod shvatio da su to puno veci i opasniji lopovi od nasih domacih kokosara politicara.. Prvo ce nam htjeti uzet ceste pa vodu ..jer voda za razliku od braka nije temeljno ljudsko pravo..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.