Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZMJENA ZAKONA
Povratak na članak

Sabor jednoglasno smanjio zatezne kamate

Odluku Vlade da prihvati nekoliko HDZ-ovih amandmana predsjednik Sabora Josip Leko prokomentirao je rečenicom da "pušu neki novi vjetrovi"

Komentari 10

KN
knezica
16:37 03.07.2015.

Može li mi netko objasniti nešto? Sa li to znači da će sada moja kamata na gotovinski kredit koja je iznosila 9,5 % sada morati biti smanjena na 8,14 % ??? Zna li netko objasniti?

VL
UI
Uvijek_iskreno
14:34 03.07.2015.

Uskoro će vas narod otpuhat na izborima!

VL
JO
Jose Oklahoma
16:54 03.07.2015.

Kako to da vam je trebala predizborna godina da izglasate tu mjeru? Pa, zar vi mislite da vas ljudi ne kuže?

VL
UM
Umjereni
18:05 03.07.2015.

Ja bih molio ove hdz-ove vojnike i mladež da pokuša komentirati barem mrvicu inteligentnije. Jer ste svi odreda šutili ko ovce u 18 godina hdz-ove vladavine, šutjeli ste ko ovce dok je prije ove vlade hdz vladao 8 godina i nije smanjio nijedne kamate, nije zamrznuo tečaj franka, Sanader je moljakao Zagrebačku banku da ne digne kamate usred krize - one iste kamate za koje sada sudovi mahom presuđuju da su protuzakonito dizane. Stoga, lijepo vas molim, ne laprdajte, ako vam je sve trik što se izglasava u četvrtoj godini mandata, onda imajte muda, ignorirajte ovu izjavu i plaćajte bankama zatezne kamate po staroj stopi.

VL
Avatar johny21
johny21
15:32 03.07.2015.

opet skupljaju jeftine poene pred izbore...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.