Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ se bunio
Povratak na članak

Sabor D. Novokmeta izglasao za v. d. glavnog ravnatelja HRT-a

Vladajuća koalicija ima potpunu političku kontrolu na HRT-u, što HDZ nije imao zbog zakona koji smo mi donijeli, tvrdi HDZ-ov Jasen Mesić

Komentari 10

OB
-obrisani-
14:37 13.07.2012.

pa kak je to sdp pustiv z ruku da nemaju svoga coveka-valjda zato kaj imaju svoje novinare he he he

VL
Avatar comparator
comparator
15:19 13.07.2012.

HDZ u zamjeram kaj se glupo postavlja u obrani svojih stavova i onda kad je imao mogučnost uvesti reda pokazao je neodlučnost a ovi bez srama uvode svoju diktaturu. Zakaj malo radikalnije ne nastupe i u Saboru i napuste sjednice te dignu galamu da narod vidi kaj se tu događa.

VL
OK
oktopad
15:45 13.07.2012.

Da san ja na mistu ADEZ eja i ja bi izaša vanka. Tolike godine su postavjali i sminjivali jude pa sad odjednom im vazelo igračku. Šok je to judi, šok.

VL
OB
-obrisani-
19:40 13.07.2012.

Takozvana Jugo HTV iz Zagreba je sada postala srpska televizija u Zagrebu koja je udomila na tisuce Srba i Jugoslovena koji lijencare na tz HTV i misle da ce Hrvati gledati partizanske filmove, neistinu Sprajca o Vukovaru, goste Zarka Puhovskogkog ili Pupovca, te Bajagu ili Veljku Djakulu uzivo odmah ako je istog dana bilo sto receno za Srbe kao tuzba DORHA protiv Srba koji zive u Srbiji a Hrvatska im izgradila kuce !! HTV je od danas postala srpska televizija i Hrvati to nece gledati i placati !!

VL
OB
-obrisani-
20:39 13.07.2012.

jos malo pa ce dnevnik voditi kamocemo i rambo

VL
Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
21:44 13.07.2012.

Reče Josipović.....da će zacrvenjeti Hrvatsku......i bome se Hrvatska crveni....ali od srama..Kakav idiot moraš biti i predstavljati u saboru Novokmeta...kao politički ne opredjeljenog !? I kakav idiot moraš biti pa vjerovati da će netko to progutati ?

VL
MA
margaritas
21:52 13.07.2012.

zamislite da je hdz donio ovakav zakon

VL
KE
keating14
11:34 14.07.2012.

nedavno sam slušao tzv. predsjednika hrvatske ivu josipovića, doslovan citat: "hrvatski mediji, a posebno HTV treba da doprinesu pomirenju i suočavanju sa prošlošću". kad vidim ovih četvero na slici, posbno vesnu teršlič iz organizacije "documenta-centar za suočavanje s prošlošću" (tipičnaa srpska organizacija i podvala) koju nedavno taj tzv predsjednik hrvatske odlikova na dan državnosti...sve mi je jasno... jad i bijeda hrvatske politike.

VL
BA
baboon
11:35 14.07.2012.

Nemam nikaj protiv Domagoja ali taj dečec je prije dvije godine vodio briljanteen. To ja zovem usponom

VL
MI
misho32
23:58 14.07.2012.

to je ta demokracija koju nam uvodi kukuriku koalicija . a ta eurpoa nema na to nikakvih primjedaba .strane agenture , među nijima i ta Trešelička , podržavaju takvu demokraciju

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.