Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIBISLAVEC

Sa župne crkve ukradeni bakreni žljebovi

Screenshot/Google Maps
02.09.2022.
u 10:44

To nije prvi slučaj krađe crkvene imovine. Žljebovi su ranije ukradeni i na župnom dvoru.

U Ulici braće Radića u Pribislavcu u Međimurskoj županiji nepoznati počinitelj je u utorak oko 1 sat poslije ponoći sa zida crkve ukrao bakrene žljebove, vlasništvo župe sv. Florijana. Materijalna šteta procijenjena je na nekoliko tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, kažu u policiji. To nije prvi slučaj krađe crkvene imovine. Žljebovi su ranije ukradeni i na župnom dvoru.  

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar uputnik
uputnik
19:44 02.09.2022.

Dobar posao u Brazilu("brazilci")

DU
Deleted user
11:08 02.09.2022.

Tvrde da smo katolička zemlja, a Calogero u filmu Pravo Bronxu je došao do spoznaje da je dobro biti katolik jer nakon ispovjedi svakog tjedna možeš radit sve ispočetka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije