Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJEKSTREMNIJI SKOK

S Burj Khalife oboren rekord u 'base jumpingu'

base jump
Reuters
08.01.2010.
u 21:22

Najviša zgrada na svijetu donijela je i novi svjetski rekord: dvojica arapskih ekstremnih sportaša uspješno su s padobranima skočili s vrha dubajskog supertornja

Omar Al Hegelan i Nasser Al Neyadi novi su svjetski rekorderi u visini skoka s građevine, nakon što su u petak skočili s vrha Burj Khalife i deset sekundi slobodno padali prije nego što su otvorili padobrane i sigurno se prizemljili.

Al Hegelan, koji skače od 1997. i ima za sobom 15.000 skokova padobranom, izjavio je:

- Bilo je čudesno, jedan od najljepših doživljaja koje sam iakd iskusio. Učinili smo to legalno, učinili smo to sigurno i postavili smo novi svjetski rekord. Trebali su nam mjeseci planiranja i morali smo dobiti dopuštenje od vlade Ujedinjenih Arapskih Emirata, ali pokazali smo da su sigurni i zakoniti base jump skokovi mogući s Burj Khalife.

Komentara 7

OB
-obrisani-
21:56 08.01.2010.

Najviša zgrada na svijetu donijela je i novi svjetski rekord: dvojica albanskih ekstremista uspješno su s padobranima skočili s vrha dubajskog supertornja. Skočili su Ptica i Marsijanac. Sutra skaču albanac đoko_krstaš i Venlo. U nedelju skaču Libela i Aristah zajedno s Enverom Hodžom ili ti mikrogrizliyem.

Avatar ljutatrava
ljutatrava
22:09 08.01.2010.

Pećinski ..drži se svoje pećine, nisu visine za tebe.

OB
-obrisani-
15:01 09.01.2010.

Pecinski shit_control..........PTICI i onako padobran ne treba a Marsijanceva glava je i onako pretvrda da bi joj pad sa tako male visine naskodio..........-:)) ))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije