Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruža Tomašić:

'Srbi se ponašaju kao da smo mi bili agresor, a oni žrtva'

Ruža Tomašić
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
06.01.2017.
u 10:32

Tomašić ne razumije zašto je Hrvatska skinula blokadu s poglavlja 26 u pregovorima Srbije s Europskom unijom kada se ništa nije promijenilo

– Srbi se ponašaju kao da smo mi bili agresor, a oni žrtva. Ja sam fascinirana da se oni ponašaju kao da je Hrvatska napala Srbiju, govore da se moraju se braniti od Hrvata, a Hrvati šute – komentirala je u emisiji Novi dan na N1 televiziji političarka Ruža Tomašić, osvrćući se tako na jučerašnju izjavu Vučićevog izaslanika Vladimira Božovića kako se Srbija treba 'braniti svim raspoloživim sredstvima'.

Dodala je i kako ne razumije zašto je Hrvatska skinula blokadu s poglavlja 26 u pregovorima Srbije s Europskom unijom.

– Imam osjećaj da je Hrvatska to pod pritiskom napravila. Jer nije vraga da su Srbi u tjedan dana sve napravili. Prema Srbiji isto moramo imati čvrst stav. Ja bih jednostavno blokirala poglavlja, ostala kod onoga što tražim – kaže Tomašić. 

>> Stier upozorio Vučićevog izaslanika: 'U svom je govoru koristio iste teze kao i Slobodan Milošević'

Komentara 218

DU
Deleted user
10:45 06.01.2017.

Bmk kako se oni ponašaju... Pitanje je kako se vi ponašate? I što vi očekujete od jednog premijera koji ide pod noge Pupovcu i četnicima svake godine na njihov Božić? Što ne ode kod makedonske ili crnogorske manjine?! I njima je Božić. Ali tipu kojemu je draže da sjedi Pupovac u Vladi RH nego general Glasnović, meni o tome tipu dosta toga govori. Vjeerodostojno....nema šta. Pljuc.

Avatar gusjenica
gusjenica
10:44 06.01.2017.

Pa to i je klasična srpska politika :" Izvrnuti činjenice, istinu u neistinu, napuhati, ispuhati, sve u srpsku korist". Žalosno je, jedino,što to sada Ruža mora iznositi kao otkriće jer to već i vrapci na grani znaju.

Avatar Štilcovana_Katabolcna
Štilcovana_Katabolcna
10:38 06.01.2017.

Tako je Ružo. Ali i sama znaš što je razlog tome i kakvi beskičmenjaci vladaju državom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije